Club Pellikaan Goirle

De Tolstaak 1
5051 NX
5/10 sterren

Club Pellikaan Goirle

5/10 sterren
De Tolstaak 1
5051 NX

Club Pellikaan Goirle, een prachtige sportschool aan de De Tolstaak 1. Om mee te beginnen is dit een erg luxe sportschool, wat je haast geen sportschool meer kan noemen maar een sport/ontspanningscentrum. Dit is in ieder geval hoe veel mensen het ervaren.

Je kan het namelijk niet zien als een normale sportschool, want het is erg groots opgezet en biedt veel extra’s en service. Je hebt hier een groot aantal sportfaciliteiten zoals fitness, zwembad, fysio en groepslessen onder ├ę├ęn dak.

Het is een sportcentrum voor het hele gezin, voor alle leeftijden zijn er veel activiteiten en mogelijkheden om te doen. Zo heb je een kidsclub en heb je veel kidslessen zoals dansen of judo. Ook kunnen de kinderen naar de kidsclub, zo kan je zelf ook even voor je zelf ontspannen of sporten.

Een grote pre bij Club Pellikaan Goirle is de persoonlijke fitcoach zoals ze die hier noemen. Deze persoon zorgt voro een persoonlijke begeiding in het kiezen van doelen en deze dan daadwerkelijk ook behalen door een persoonlijk sportprogramma. Elke week contact met een professional kan jou zeker verder helpen en motiveren.

Voor meer informatie kun u op de locatie terecht op bellen met 013-5349050.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

1 reviews

5/10 sterren
 1. Frank Bombay

  5/10 sterren

  Gaat ver achteruit, slecht onderhoud en hygiene, horeca beperkt en te duur, openingstijden ingekort. Jammer met zoveel faciliteiten en potentie. Over het personeel meer dan lof, daar ligt het niet aan. Misschien moet het management naar de leden luisteren of het personeel, zij weten wat beter kan.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi├źne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi├źne
Wellness