David Lloyd Capelle aan den IJssel

P.C. Boutenssingel 5
2902 BG Capelle aan den IJssel
David Lloyd Capelle aan den IJssel

David Lloyd Capelle aan den IJssel

P.C. Boutenssingel 5
2902 BG Capelle aan den IJssel

David Lloyd Capelle aan den IJssel

De locatie van Lloyd Capelle aan den Ijsel is een goed bereikbare locatie direct bij het zwembad de Blinkert. U kunt er makkelijk komen met het openbaar vervoer en met de auto neemt u afrit 25 van de A16 en parkeert u gratis.

Bij deze sportschool is een leuk team aanwezig die u altijd willen helpen en altijd persoonlijk advies klaar hebben voor u. Zo kan u samen met andere een doel bereiken en gemotiveerd worden om dat ook te halen.

Genieten kan er ook zekers want leden kunnen het hele jaar door gebruik maken van een verwarmd zwembad, op vast gestelde tijden kunnen ook kinderen naar binnen zodat u gezellig samen kan genieten van deze luxe. Daarnaast hebben ze een luxe stoombad, 4 tennisbanen, badmintionveld en squashbanen.

Groepslessen zijn er in overvloed, zo kunt u elke week meerder lessen verwachten van lessen als Body Pump, YOha en Zumba. Maar ook in andere sporten zoals voetbal, aquarobics en basketbal zijn verschillende lessen. Zo kunt u altijd iets nieuws uitproberen.

Elke dag is de kidsclub geopend waar kinderen ook kunnen sporten terwijl u geniet van alle faciliteiten van David Lloyd. Lidmaatschappen voor kinderen is hier ook mogelijk. zij krijgen dan zwem-tennislessen en kunnen ook kiezen voor judo en danslessen. Daarnaast biedt deze sportschool nog een grote ontspanningsruimte inclusief restaurant waar u weer even ongestoord tot rust kan komen naar een leuke activiteit in bijvoorbeeld het zwembad.

Wilt u nog meer informatie dan kunt u gerust even langskomen en krijgt u een kijkje en meer informatie over de soorten lidmaatschappen, activiteiten en lessen die ze hier voor u in petto hebben.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness