David Lloyd Rotterdam Akragon

Benthemstraat 10
3032 AA Rotterdam
David Lloyd Rotterdam Akragon

David Lloyd Rotterdam Akragon

Benthemstraat 10
3032 AA Rotterdam

David Lloyd Rotterdam Akragon

David Lloyd Rotterdam Akragon ligt op een steenworp afstand van het Hofplein en van hier is het een korte wandeling naar het stadscentrum van Rotterdam.

Erg dicht bij het centrum van Rotterdam bevindt zich David Lloyd Rotterdam Akragon. De fitnesshal van deze sportschool is op twee verschillende verdiepingen en op deze verdiepingen kan je prachtig over Rotterdam heen kijken wanneer je aan het sporten bent. De fitnesshal is recent helemaal vernieuwd met nieuwe apparatuur en daarom erg modern.

De sfeer die er hangt is motiverend en gezellig, daarnaast zorgt het team van David Lloyd Rotterdam Akragon voor voldoende begeleiding om altijd het beste uit je zelf te halen. Er hangen overal tv’s om ook tijdens het sporten iedereen te kunnen vermaken.

Een mooie faciliteit bij deze sportschool is het binnenzwembad met verschillende doeleinden, je kan hier erg goed ontspannen maar ook sporten. Daarnaast is voor de mensen die willen ontspannen nog een eigen spa met 2 sauna’s, ligbedden, stoombad, 3 zonnebanken en een solarium. Ze hebben bij het zwembad ook een zweminstructeur die aan kinderen en volwassenen zwemles geeft. Deze heeft geen wachtlijst, dus je kan gelijk aan de slag!

Er zijn veel verschillende manieren om aan je sportieve doelen te voldoen. Hier een kleine greep uit de activiteiten: Zumba, Bodypump, Kickfun, Mind & Body, yoga, Pilates, spinning en Core & Stability-lessen. Ook zijn er twee sporthallen die multifunctioneel inzetbaar zijn. Dit is al een aardige lijst, maar ze hebben zelfs meer te bieden.

Ook naast het ontspannen en sporten heeft het nog meer te bieden. De leden hier kunnen ook twee vergaderruimtes huren en ook conferenties en gelegenheden waar catering bij nodig is is mogelijk.

Wanneer u lid bent kunt u gebruik van alles wat ze te bieden hebben zo kunt u elke dag de kinderen kwijt op de crèche en dan kunt u gewoon u gang gaan. Het zwembad biedt ruimte voor het hele gezin en deze kunt u gerust meenemen om eens een dagje te genieten van alle relax mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, dan kan u gerust even naar binnen lopen en dan beantwoord een lid van het team alle vragen.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness