David Lloyd Rotterdam Blijdorp

Energieweg 9
3041 JC Rotterdam
6/10 sterren
David Lloyd Rotterdam Blijdorp

David Lloyd Rotterdam Blijdorp

6/10 sterren
Energieweg 9
3041 JC Rotterdam

Naast de bekende Blijdorp dierentuin heb je David Lloyd Rotterdam Blijdorp. Er goed bereikbaar en gratis te parkeren.

Het is een erg goede sportschool met veel verschillende services, de apparatuur is niets om aan te merken want het is van top kwaliteit. De cardioapparatuur is allemaal voorzien van een televisiescherm. Daarnaast hebben ze veel Cable Motion-machines, krachtapparatuur en losse gewichten in overvloed. De strechvloer is erg groot van formaat en een fysio staat altijd klaar om te helpen.

Ze zorgen voor iedereen voor persoonlijke begeleiding, voor elk doeleinde hebben ze professioneel advies voor klaar. Als je wilt afvallen, wilt trainen voor een wedstrijd of vooral spieren wil opbouwen overal cre├źren ze de optimale omgeving voor. Voor het ontspannen hebben ze nog 2 zwembaden, zonneterras, stoombad, sauana en schoonheidssalon.

Groepslessen zijn er ook in overvloed je kan hier bijvoorbeeld lessen volgen in: Body Combat, Fat Attack, fietsen, Zumba, Streetdance en Step, Body & Mind, yoga, Pilates, Body Pump, Bodyshape en Core & Stability. Maar ook andere activiteiten worden georganiseerd zoals hardlopen, zwemmen, ski├źn, fietsen en ga zo maar door. Zo blijkt wel, geen sport is te gek en de mogelijkheden zijn oneindig.

Voor bedrijven hebben ze overeenkomsten die ze kunnen sluiten zodat uw medewerkers kunnen profiteren van vele voordelen.

Ook voor de kleine kinder zijn er allerlei mogelijkheden. Zo is er een cr├Ęche waar goed opgeleide medewerkers voor uw kinderen zorgen en worden er veel activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf twee├źnhalf.

Voor meer informatie kunt u bij het David Lloyd team zijn!

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

1 reviews

6/10 sterren
 1. M.R

  6/10 sterren

  De administratie laat nog steeds steken vallen in het verwerken van betalingen en mutaties. Het gevolg is dat men voor een gesloten poortje staat en niet naar binnen kan. Irritant als je om 07.00 uur niet naar binnen mag terwijl de betalingen al een week eerder verricht zijn.
  Ook de wijze waarop problemen opgelost worden laat zien dat het personeel communicatieve vaardigheden ontbeert; wellicht met een uitzondering ….
  DL doet er alles aan im nieuwe leden te werven maar laat leden die al tientallen jaren lid zijn gewoon als een baksteen vallen. Neen, dit is geen sportschool meer waar je voor ontspanning en gezelligheid moet zijn.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi├źne

  Wellness

 2. Tirtamenawi

  7/10 sterren

  Ik heb me bij inschrijving van het daluren abonnement ook gelijk aangemeld voor het zwemmen . Ik kreeg netjes een formulier om in te vullen . Er werd bij inschrijving gezegd dat het gewoon bij dit abonnement erbij mocht . Hoorde maar niets . Ben zelf achteraan gegaan mocht een proefles volgen . Mocht toen niet naar binnen . Uiteindelijk hebben ze me wel binnengelaten . Zweminstructeur zei dat ik les mocht volgen . Vandaag weer gebeld erover want zou teruggebeld worden door de zwemcoordinator . Uiteindelijk krijg ik vandaag te horen dat ik mijn abonnement eerst moet omzetten voordat ik zwemles mocht volgen . Dus er is me eigenlijk onder valse voorwendselen een daluren abonnement voorgesteld Als ik dit bij de inschrijving had geweten had ik me nooit ingeschreven . Er werd gezegd juist dat ik zwemlessen mocht volgen en ik werd ook gelijk aangemeld voor de zwemlessen daarom heb ik me toen ingeschreven . Achteraf hoor ik dat het helemaal niet klopt dat ik nu eerst het dure abonnement moest nemen voordat ik zwemlessen mag gaan volgen .

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi├źne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi├źne
Wellness