David Lloyd Utrecht

Mississippidreef 161
3565 CE Utrecht
David Lloyd Utrecht

David Lloyd Utrecht

Mississippidreef 161
3565 CE Utrecht

David Lloyd Utrecht

Bij het recreatiecentrum De Vechtsebanen ten noorden van Utrech bij de Zuilense Ring staat David Lloyd Utrech. Een sportschool van formaat met een uitgebreid pakket aan sportfaciliteiten. Het staat net tussen de A2 en de A27, een erg goed bereikbare locatie dus!

 

In 2009 hebben ze al het appartuur vervangen en dus staan er alleen maar nieuwe apparaten met goede kwaliteit. Het is fitnessapparatuur van Life Fitness en Techno Gym, dit zijn wel de hoogst aangeschreven producenten van fitnessapparatuur. Dit werkt allemaal ten goede voor je prestaties op het gebied van trainen.

In de ze sportschool bevindt zich een grote midden zaal met veel verschillende mogelijkheden tot sporten en gezond bezig zijn. Je kan hier bijvoorbeeld gebruik maken van cardiovasculaire en weerstandsapparatuur, evenals PowerPlates en Core & Stability-trainingen. Hiervan kan u vooral goed gebruik maken met persoonlijk advies op maat en daar zijn de medewerkers er voor, dus dat komt wel goed!

We hebben een enorm en schitterend binnenbad hier bij David Lloyd Utrecht, dus weer of geen weer, u kunt altijd genieten van een sessie in het water. Er is ook een zwembad dat specifiek voor kinderen en kleuters is bedoeld, dus het hele gezin kan heerlijk samen spetteren. We bieden zwemles voor alle leeftijden, afstandstraining en talrijke andere groepslessen in het zwembad, dus beginner of gevorderde, hier is er voor elk wat wils.

In David Lloyd Utrecht is ook een binnenbad aanwezig, waarin u gezellig met het hele gezin heen kan, maar ook op een serieuze manier kan sporten.

Bij David Lloyd houden ze ongeveer 50 groepslessen per week, waarin je kan kiezen uit lessen zoals Bodypump, Bodycombat, Bodybalance, Bodyvive, yoga, pilates, aquarobics, boksen en nog een aantal zaalsporten. Ook kinder activiteiten kunnen niet ontbreken hier en daar zijn er ook zo’n circa 20 per week van. Daarnaast vinden er ook niet sport activiteiten voor de kleintjes plaats.

Nieuwsgierig naar deze sportschool? Dan kunt u gerust een kijkje nemen en rondleiding krijgen van een van de vriendelijke mederwerkers.

0 reviews

 1. Kim van Steenis

  8/10 sterren

  Dit is een mooie sportschool, beetje vergelijkbaar met http://www.sportcentrumutrecht.nl waar je ook veel faciliteiten hebt onder 1 dak.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness