David Lloyd Veldhoven

Peter Zuidlaan 30
5502 NH Eindhoven
David Lloyd Veldhoven

David Lloyd Veldhoven

Peter Zuidlaan 30
5502 NH Eindhoven

David Lloyd Veldhoven

Locatie

David Lloyd Veldhoven is gevestigd net naast de A2 die richting Maastricht gaat. Wanneer u vanaf de A2 komt is het handigst als u de afrit ‘de Hurk’ neemt.

Faciliteiten

Om alles sportief zo goed mogelijk te laten verlopen kunt u gebruik maken van een uitgebreide fitnesshal met veel cardio- en weerstandapparaten, er lopen altijd mensen van het team rond om je te helpen, te motiveren en te adviseren.

 

Alles in de sportschool draagt bij aan een gezondere levensstijl en maakt het sporten makkelijker en leuker. Met personsoonlijke training en fitnessprogramma’s wordt optimaal “getriggerd” om alles uit je zelf te halen of je doel te behalen.

De faciliteiten zijn hier om u tegen te zeggen, ze hebben 10 outdoor en 7 indoor tennisbanen, 4 badmintonvelden en 4 squash banen. Als het om tennis gaat zit u bij David Lloyd Veldhoven helemaal op het juiste adres want hier zijn de zeker een specialist in, met vele bijzondere extra’s op het gebied van de tennissport.

Een zwembad is hier ook aanwezig, zoals het eigenlijk wel hoort bij zo’n luce sportschool, zwemlessen kun je hier voor alle leeftijden volgen en ook andere sporten worden hier uitgeoefend. Bij het zwembad bevindt zich een sauna met een Turks stoombad.

Voor groepslessen en meer kunt u naar de twee studio’s hier geven ze een groot scala aan lessen. Hier even een greep uit verscheidende lessen: Zumba, Spinning, Body Shape en andere aerobicslessen. Voor mind & body hebben we yoga en Pilates, en we organiseren diverse Les Mills-lessen voor beginners en meer gevorderden.

Er is ook een mogelijkheid voor zakelijke leden om een zakelijk netwerk en gerelateerde omgeving uit te breiden met de gratis David Lloyd Business Club.

Ook de jonkies zijn van harte welkom, met de verschillende sporten die ze hier kunnen uitoefenen maar ook de crèche kan uit komst bieden wanneer u zelf even wilt genieten van de sportschool.

Voor meer informatie kan u bij het David Lloyd Veldhoven team terecht!

0 reviews

 1. Ömer Topal

  5/10 sterren

  Slim maar geen nette mensen!!!
  2 jaar terug gebruik gemaakt van 14 dagen, afgelopen donderdag telefonisch contact gehad en mocht gewoon gebruik maken. Vulde formulier in en dan mevrouwtje Boukje zegt:’ Nee jij mag geen gebruik maken, want jij hebt al eerder gebruik gemaakt. Jij bent niet serieus, want nadat je gebruik maakt van 14 dagen moet jij in hun ogen inschrijven anders ben jij niet serieus’. Zij moet leren of cursus volgen, wat zij mag zeggen en wat niet. Belachelijk dat daar zulke mensen achter de balie staan.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness