Easyfit Emmen

Brinkenhalte 16
7812 HX Emmen

Easyfit Emmen

Brinkenhalte 16
7812 HX Emmen

Easyfit Emmen is een sportschool in Emmen van een keten die meerder sportscholen heeft door Belgi├ź en Nederland met de visie: Fitness is geen doel op zich. We leven niet om te sporten maar sporten om te leven!

Dit proberen ze ook zeker uit te dragen in hun sportschool en zo kan je zien dat ze erg veel doelgerichte trainingen en programma’s hebben voor je gezondheid bijvoorbeeld. Wanneer je niet tevreden bent beloven ze je je geld terug (binnen 90 dagen), je kan het allereerst een week gratis uitproberen. Dit is een goede manier om zelf eens de sfeer te proeven en zelf te oordelen. Ook nog bieden ze een afslank oplossing die bewezen zal zijn, hierover zal je meer informatie aan het team moeten vragen.

Verder hebben ze een groot aanbod in sportmogelijkheden met veel moderne apparatuur. Het coachen is ook deskundig en je hebt er altijd begeleiders rondlopen.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

0 reviews

 1. Rolf Kruithof

  9/10 sterren

  EasyFit Emmen is geen onderdeel van een keten uit Belgie, EasyFit Emmen is een onderneming die wordt gerund door Rolf en Jacqueline Kruithof.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi├źne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi├źne
Wellness