Fit For Free Almelo

George Breitnerstraat 12
7606 HG Almelo
Fit For Free Almelo

Fit For Free Almelo

George Breitnerstraat 12
7606 HG Almelo

Fit For Free Almelo is een sportschool die al zeven jaar bestaat en altijd heeft gezorgd voor hoge kwaliteit sportgelegenheid met goede begeleiding voor een erg scherpe prijs. Gelegen dichtbij het Vincent van Goghplein en in de buurt van o.a. het Kruidvat, de Blokker, de Aldi en de Emté. Het is een goed bereikbare plek aan de George Breitnerstraat 12.

Groepslessen zijn hier ook in overvloed, je kunt al kiezen tussen: BBB, Bodystep, Zumba, Pilates, Bodyjam, Bodybalance, FightX en Sh’bam. Ook andere manieren van sporten wordt hier gestimuleerd door de instructeurs die overal wat van weten. Zo kunnen ze jou met elk gewenst doel helpen dit te bereiken.

Over Fit For Free

Een bekend concept van Fit For Free dat door heel Nederland haar vestiging heeft. Fit For Free zorgt er voor dat veel mensen voor een scherpe prijs aan hun gezondheid kunnen werken en daarmee afvallen of juist aan hun conditie werken. Fit For Free biedt mogelijkheden om samen met professionele begeleiding het optimale uit je zelf te halen. Fit For Free zorgt dus voor topfaciliteiten voor een scherpe prijs.

Voor meer informatie kan je direct bij Fit For Free Almelo binnenlopen.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness