COACH LOGIN

Fit For Free – Groningen Melisseweg

Melisseweg 81
9731 BM Groningen

Fit For Free – Groningen Melisseweg

6/10 sterren
Melisseweg 81
9731 BM Groningen

Een sportcentrum in Groningen waar je onbeperkt kan sporten met een abonnement bij het fitnessketen Fit For Free. Je kan dan bij Fit For Free – Groningen Melisseweg terecht voor je (dagelijkse) fitness routine of je groepsles.

Volg alle groepslessen die je wilt, het aanbod van Fit For Free – Groningen Melisseweg qua groepslessen is divers en heeft er dus vast en zeker iets voor jou tussen zitten.

Wanneer je deze groepslessen ook wil volgen betaal je wel iets boven het vaste maandbedrag. Maar dan mag je wel aan alle groepslessen mee doen in elke sportschool van Fit For Free.

1 reviews

6/10 sterren
 1. Hedwich Kamphuis op zegt:

  Vanavond / woensdagavond weer een heel fijne power yoga les gevolgd. deze lessen worden gegeven door Hedy Kunst. Ik volg deze lessen al geruime tijd en het heerlijk en geniet ervan. Hedy is echt Top!!!
  Helaas kan ik dat niet van iedereen zeggen. Als een bepaalde persoon het alleen voor het zeggen heeft in de zaal – zoals vanavond – dan worden de laatste 5 minutenvan die heerlijk yogalaes verpest door keiharde house muziek, of hardcore. Hedy is dan niet meer te verstaan, haar eigen muziek niet meer hoorbaar. Ik verwonder mij over zo een gering respect voor de les van een ander. Ik heb die bepaalde persoon daar vanavond op aangesproken want ik was eigenlijk ontzettend boos. Ik voelde me weggehoond en afgescheept door die bepaalde persoon met een verhaaltje over de spinning ruimte. die muziek kwam niet uit de spinning ruimte en wordt daar ook niet gedraaid. Enfin dit zou ik en andere deelnemers aan de power yogales graag anders zien. Collegialiteit en Sportiviteit hebben mij altijd twee kwaliteiten van hetzelfde maar niet bij Fit 4free aan de melisseweg???

  6/10 sterren
  Toestellen
  Groepslessen
  Vriendelijkheid
  Prijs
  Bereikbaarheid
  Openingstijden
  Hygiëne
  Wellness
 2. Claudia Masini op zegt:

  Het is een sportschool in het goedekope Macdonald segement te veel cardio toestellen, on profesionele begeleiding, irritante muziek et etc.

  Het ergst vind ik de slechet hygiene en vieze mensen die zich niet douchen en zo in de
  auto of op de fiets stappen, ook worden de toestellen bijna niet schoongemaakt.

  Ik ben over gstapt naar een andere sportschool iets duurder ,maar betere toestellen
  begeleiding,en vooral WEL gewoon gratis douchen en sauna zonder flauwekul .

  4/10 sterren
  Toestellen
  Groepslessen
  Vriendelijkheid
  Prijs
  Bereikbaarheid
  Openingstijden
  Hygiëne
  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness