Fit For Free – Tilburg

Von Suppestraat 13
5011 EE Tilburg

Fit For Free – Tilburg

Von Suppestraat 13
5011 EE Tilburg

Fit For Free Tilburg een sportschool met naar ons beeld een prettige sfeer die je motiveerd. Dit komt ook deels door het team dat er werkt, deze geven je ook (gratis) begeleiding. Ook de apparatuur in deze sportschool is van goed niveau en je hebt er de mogelijkheid om groepslessen te volgen.

De sportschool is gelegen aan de Von Suppestraat 13, dit is vlakbij de bijvoorbeeld de Karwei of het Wagnerplein. Het is niet een sportschool waar je nou perse van verre naar toe hoeft te komen, maar wel een leuke mogelijkheid als je in de buurt woont.

Je betaald namelijk ook niet de hoofdprijs per maand voor, dit komt omdat het een Fit For Free sportschool is en die altijd dezelfde lage prijs handhaven.

Groepslessen verschillen veel van elkaar zo kan je bijvoorbeeld een keuze maken uit Zumba, Pilates, BodyCombat, FightX, Totalody en Sh’Bam. De openingstijden zijn ook een plus puntje want deze zijn:Ā Maandag t/m vrijdag 07.00-23.00 en zaterdag en zondag 09.00-16.00.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

0 reviews

 1. Steffie

  3/10 sterren

  Echt slechte service, onduidelijk toen ik een contract afsloot, blijkt achteraf dat ik er voor een jaar aan vast zit. Kan ook niets aan gedaan worden.

  Klantenservice zelf van FitforFree ook niet vriendelijk, reactie met: eigen schuld, dikke bult. Fantastisch.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiƫne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiƫne
Wellness