Fitsports Emmen

FIT SPORTS EMMEN

Fitsports Emmen

Fit Sports Coevorden is een sportschool die met een simpele maar duidelijke filosofie graag een naam wil maken in de regio. Ze hebben nu twee vestigingen in de regio, er is namelijk ook een sportschool van Fit Sports in Emmen.

Ze hebben een sportschool waar je met veel verschillende sportdoelstellingen terecht kunt. Zo kun je er goed afvallen, voor je plezier sporten en gewoon voor een betere gezondheid sporten.

Persoonlijke aandacht

Bij Fit Sports houden ze van een persoonlijke ” touch” , zo staan er altijd Personal Trainers of sportschoaches voor je klaar die je echt proberen te motiveren en adviseren. Zo hou je eerder het sporten leuk en blijf je meer gefocust op je doel. Je kunt daarnaast kiezen uit je eigen pakket, je hebt dus niet een bepaald contract.

Ontspanning

Voor de ontspanning hebben ze ook wat voor je in petto. Want na een training kun je even tot rust komen in bijvoorbeeld hun sauna of in de lounge met een drankje.

Fit Sports Emmen is een sportschool waar je met veel verschillende sportdoelstellingen terecht kunt. Zo kun je er met veel plezier sporten en werken aan een betere gezondheid.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness