Health Spa Wellness

De Savornin Lohmanplein 7
2566 AA Den Haag

Health Spa Wellness

De Savornin Lohmanplein 7
2566 AA Den Haag

Health Spa Wellness

Onbeperkt sporten met de fitnesslijn van Technogym in de fitnesshal van Health Spa Wellness in Den Haag. Of een groepsles volgen? We hebben het hier over Health Spa Wellness welke gevestigd is op de De Savornin Lohmanplein 7 in Den Haag.

Wanneer jij ook aan het sporten bent, er is altijd professionele begeleiding aanwezig om wanneer nodig je te voorzien van uitleg of advies. Je kan in de fitnesszaal gewoon op je eigen gemak individueel gaan sporten. De groepslessen staan bij Health Spa Wellness niet stil, de trainers leren steeds nieuwe dingen bij en af en toe veranderd er ook een groepsles. Bij Health Spa Wellness gaan ze met de moderne trenten mee.

Health Spa Wellness is een van de grootste sportscholen in de omgeving van Den Haag. Wanneer je de sportschool en spa welness center binnen komt wordt je in een mooie receptie ontvangen. Om van daaruit de kleedkamers in te lopen om je te gaan omkleden voor je training.

Tevens beschikt Health Spa Wellness over goede personal trainers. Wanneer jij net wat meer aandacht en advies nodig hebt tijdens je trainingen kan je hier een afspraak mee maken.

 

0 reviews

 1. handyman

  5/10 sterren

  hele mooie sportschool, duur dat zeker geen toezicht geen begeleiding alleen personel training voor veel geld exstra druk met mensen die eigenlijk in de weg lopen ( omdat ze niet weten wat ze doen)
  zer mooie spullen die dan weer gebruikt worden waar zij niet voor bedoelt zijn lees geen toezicht en begeleiding.
  Hygi√ęne is heel slecht iedereen traint met zijn schoenen van buiten en jammer van al die voetbal outfitten

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi√ęne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi√ęne
Wellness