HealthCity Badhoevedorp

Sloterweg 301
1171 VB Badhoevedorp
HealthCity Badhoevedorp

HealthCity Badhoevedorp

Sloterweg 301
1171 VB Badhoevedorp

HealthCity Badhoevedorp

HealthCity Badhoevedorp biedt net even iets meer dan de gemiddelde sportschool. HealthCity Badhoevedorp is niet gericht op het massa volk sporters. Maar profileert zich als een echte familieclub die hoge eisen aan zich zelf stelt.

Daarnaast is het een sportschool die je kan zien als familieclub voor veel verschillende doelgroepen en biedt het ook voor al deze groepen allerlei verscheidene fitnessprogramma’s op maat. Door de familieclub sfeer die er hangt blijven vaak mensen gezelling een kopje koffie of iets anders drinken in de relaxte lounge.

Wat bied een abonnement bij HealthCity jou?

Als je een All-inclusive abonnement hebt bij HealtCity kun je gebruik maken van alle verschillende facileiten die HealthCity Badhoevedorp te bieden heeft.

Zo krijg je de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van de sport faciliteiten en daarbij de bijbehorende deskundige begeleiding. Je kan ook gebruik maken van de ontspanningsfaciliteiten zoals  het stoombad, de sauna, de zonnebank, de kinderopvang, de groepslessen. De lounge zorgt als laatst nog voor je wel verdiende rust na de training, hier kan je met je all inclusive abonnement ook gratis drankjes krijgen.

[youtube height=”480″ width=”640″]http://www.youtube.com/watch?v=1NwO4nwtuBY[/youtube]

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness