HealthCity Den Haag Grote Markt

Grote Marktstraat 157
2511 BJ Den Haag
HealthCity Den Haag Grote Markt

HealthCity Den Haag Grote Markt

Grote Marktstraat 157
2511 BJ Den Haag

HealthCity Den Haag Grote Markt

Op een top locatie staat HealthCity Den Haag Grote Markt, erg centraal en vooral ook op een leuke plek. Je kan er makkelijk komen en zit in het centrum van Den Haag. Er loopt een leuk en capabel team rond dat je altijd wilt helpen.

Daarnaast wanneer je lid bent van deze club kun je naast onbeperkt fitnessen en groepslessen ook gebruik maken van de sauna’s, kidsclub en drankjes in de aanwezige bar. Dit zit allemaal bij het lidmaatschap in dus betaal je niets voor. Daarnaast vind je alleen proffesionele begeleiding en kwalitatief goede apparatuur.

Wat bieden ze nog meer?

 • GX lessen
 • Zwembad van 20 bij 8 meter
 • Zwembadtraining, op verschillende niveaus
 • Welness met sauna en stoombad (zowel ladies only als gemengd)
 • Kinesiswand
 • Deskundige op het gebied van voeding
 • Relax faciliteiten
 • Grote kleedkamers met veel douches
 • DVD-uitleen
 • Veel geopend
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=lsBUZstsnHI[/youtube]

0 reviews

 1. marcella

  6/10 sterren

  Mijn vriendin heb ik echt nog nooit zo overstuur zien thuis komen vanavond. Ik had haar dit abonnement cadeau gegeven bijna 2 jaar geleden, omdat ze moet zwemmen voor artrose en nek hernia. Vandaag kwam ze huilend thuis. Eerst wilde ze niks vertellen, maar toen kwam het hoge woord eruit. Ze was vervelend behandeld in het zwembad. Er werd expres hard tegen haar aangezwommen de jongen in het water zei dat ze later kwam dan hij, en dat ze geen recht had om daar te zwemmen. Hij schold haar uit en hij zwom telkens tegen haar aan. Ze had hem al meerdere keren gevraagd normaal te doen, maar deze man deed net of ze haar niet hoorde. Mijn vriendin was het na 8 baantjes zat en schreeuwde toen tegen hem dat hij moest ophouden. Het personeel is navraag gaan doen bij de overige snelle zwemmers in het zwembad en die vertelde dat mijn vriendin schreeuwde tegen hem en hem een tik had gegeven met een schuimrubberen noodle omdat hij “oud rot wijf” tegen haar zei. De overige zwemmers hadden echt totaal niet gezien dat deze man haar al minutenlang intimideerde, hard tegen haar aan zwom en opzettelijk in zijn baan bleef en heel breeduit ging zwemmen. Ik vind het schandalig dat het personeel er gewoon van uit gaat dat mijn vriendin liegt en niet wordt geloofd. Wat een arrogantie en onprofessionaliteit van het personeel. Doet mij denken aan gevalletje meetoo, maar dan net anders.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness