Jordan Sports

Californiƫplein 18
2037 AL Haarlem
8/10 sterren

Jordan Sports

8/10 sterren
Californiƫplein 18
2037 AL Haarlem

Jordan Sports is een sportschool in Haarlem die al jarenlang het zelfde uitstraalt. Ze zorgen hier namelijk ervoor dat iedereen op diverse manieren hun sporten kunnen uit oefenen. Het zij individueel het zij in groepsverband. Voor de individuele sporters hebben ze krachttraining, fitness en cardio. Er werken deskundige instructeurs die je niet alleen bij de groepslessen ziet maar ook wanneer je alleen bijvoorbeeld aan het fitnessen bent. Ze voorzien je van advies op maat.

De groepslessen zijn erg verschillend hier, zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit zumba, body pump, raw power motion, body attack, body jam en body balance.

Er hier ook nog meer faciliteiten zo kan je hier ook 5 squashbanen vinden, dit is zit allemaal in het zelfde complex. Daarnaast zijn de kleedkamers groot genoeg en netjes verzorgd met relax mogelijkheden zoals een sauna, zonnebank en infrarood cabine. Een gezellige bar ontbreekt hier ook niet.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

1 reviews

8/10 sterren
 1. Chris

  8/10 sterren

  Ik sport al meer dan 10 jaar bij jordan en blijf het een prettige sportschool vinden. ik squash fanatiek en gebruik sinds een paar maanden ook de fitness ruimte. het barpersoneel is erg gezellig en altijd wel in voor een geintje, de sfeer is vriendelijk en van goed vertrouwen. bijvoorbeeld als ik geen geld bij heb en toch wat wil drinken is dit altijd mogelijk. lange openingstijden zijn voor mij ook erg prettig.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiƫne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiƫne
Wellness