Kroevensport

Roemer Visscherlaan 3
4707 BX Roosendaal
5/10 sterren

Kroevensport

5/10 sterren
Roemer Visscherlaan 3
4707 BX Roosendaal

Kroevensport

Een sportcentrum vol mogelijkheden, Kroevensport is een sportcentrum in Roosendaal. Aan de Visscherlaan 3.

Aanbod

Je bent hier op het goede adres voor een sauna bezoek, een zwembad bezoek, fitness en groepslessen. Tevens kan je er terecht voor verschillende extra faciliteiten als een sportmassage voor af na je training. Of voor een bezoek aan de fysiotherapeut.

Zwanger?

Ben je zwanger dan biedt Kroevensport ook een mooi programma voor je aan. Onder andere met zwangerschapszwemmen kan je ontspannen blijven maar toch je spieren blijven laten bewegen.

1 reviews

5/10 sterren
 1. peter vredenbregt

  5/10 sterren

  Oud complex dat in de loop der jaren is uitgebreid met een daardoor wat rommelige en onlogische indeling (lay-out) en met wat onhandige op- en afstapjes. Ziet er van binnen wel verzorgd en schoon uit. Goede toestellen, maar een medesportster heeft zich geblesseerd doordat het stuur van de fiets waarop ze aan het trainen was plotseling naar beneden klapte. Verder gaat de verwarming van de sauna pas laat in de ochtend aan, waardoor je er niet vroeg gebruik van kunt maken. Herenkleedkamer is te klein, mede doordat er ook dames zich omkleden die naar de sauna willen. De dameskleedkamer ligt namelijk op relatief grote afstand van de sauna en de dames willen niet het gehele gebouw door lopen. Verder moet je voor alle drankjes betalen. De klantvriendelijkheid houdt volledig op zodra je hebt aangekondigd je abonnement te gaan be√ęindigen. Hierna ontstaat – en niet bij mij alleen – een discussie over de opzegtermijn. Bij de inschrijving wordt verteld dat deze √©√©n maand is, maar bij opzegging hoor je dat het √©√©n kalendermaand is, dus mag je nog een ‚ā¨ 22,50 of meer extra dokken.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi√ęne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi√ęne
Wellness