Mobilé Wellness

Reint Dijkemastraat 6
9628 CW Siddeburen

Mobilé Wellness

Reint Dijkemastraat 6
9628 CW Siddeburen

Mobilé Wellness in Siddeburen een sportschool van formaat! En eigenlijk ook meer dan alleen een sportschool wat het heeft veel te bieden.

De sportschool is bijvoorbeeld voorzien van een sauna, deze sauna is goed voor je gezondheid en daarnaast natuurlijk ook erg relaxend.

Ook een specialisme van de sportschool is wanneer iemand last heeft van overgewicht om hier samen met de sporter aan te werken. Met het nodige advies en ondersteuning kan elk doel natuurlijk veel dichterbij komen. Dit programma wordt BigFit genoemd.

Een zeer goede mogelijkheid bij Mobilé Wellness sportschool is het bedrijfsfitness, hiervoor kun je als bedrijf contact opnemen met de sportschool. Bedrijfsfitness is een steeds populairder fenomeen en wordt zeker ondersteund door instanties als TNO.

Als je voor een echt doel gaat en dit wilt bereiken, dan zit je op de goede plek bij Mobilé Wellness. Hier zijn ze namelijk erg goed in het bijstaan van sporters met een persoonlijk doel kunnen hier veel ondersteuning in bieden.

Groepslessen worden hier ook aangeboden, hier kun je kiezen uit een aantal verschillende groepslessen. Niet bijster veel, maar je hebt hier wel te maken met goede instructeurs veel verschillende tijden.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness