New Age 22

Coehoornstraat 22
6521 CE Nijmegen

New Age 22

Coehoornstraat 22
6521 CE Nijmegen

New Age 22

Overweeg je om lid te worden van New Age 22? Dan staat op de pagina wat interessante informatie over deze sportschool. New Age 22 Nijmegen is gevestigd aan de Coehoornstraat 22 in Nijmegen.

New Age 22 doet haar best om een relaxte sfeer te creëren in de sportschool. New Age 22 biedt ontzettend veel Les Mils groepslessen aan. Op dit moment zelfs meer da zestig per week!

Ook bieden ze nog andere groepslessen aan voor de leden die dat willen. Maar je kan er ook gewoon zelfstandig sporten in de fitnesszaal. In de fitness ruimte zijn de toestellen van het merk Panatta XP Lux fitness.

Hiernaast is de volledige sportschool goed voorzien van airco en hebben ze personal trainers voor jou beschikbaar. Die ook persoonlijke plannen voor je kunnen maken op het gebied van voeding, denk hierbij aan een voedingsschema.

0 reviews

 1. Bianca

  5/10 sterren

  De sportschool ziet er verzorgd uit, helaas zijn niet alle apparaten in werking. Hierdoor kun je niet op de toestellen die je zou willen en moet je je vaak aanpassen aan anderen. Ze prijzen zichzelf door een goede service maar bieden dit niet tot nauwelijks. De balie is niet altijd gedekt waardoor je vaak staat te wachten. De begeleiding die er rond loopt is vaak een sociaal rondje aan het houden ipv het helpen van klanten. Het in/uitschrijven gaat vervelend. Let goed op de kleine lettertjes van je contract! De sportschool laat je schuld gewoon oplopen. Makkelijk geld innen.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness