Optisport Health Club Dokkum

Tolhuispark 2
9103 SN Dokkum
4/10 sterren

Optisport Health Club Dokkum

4/10 sterren
Tolhuispark 2
9103 SN Dokkum

Optisport Health Club Dokkum is een vestiging van het health keten Optisport. Ook bezit deze club het naast gelegen centrum met de naam Den Asseldonk. Deze locatie ligt aan de Tolhuispark. Een unieke locatie Dokkum. Woon jezelf in Dokkum en zoek je een leuke locatie om te sporten en je sport doelen te halen? En zoek je hierbij ook nog een beetje gezelligheid dat kan het wel eens zo zijn dat Optisport Health Club Dokkum wat voor jou is. Lees onder aan de pagina de beoordelingen van sporters die er al sporten en kijk eens bij de faciliteiten of het biedt wat jij wenst. Ook is het altijd aan te raden om zelf gewoon eens te gaan proef sporten om de sfeer te proeven.

Je hebt de optie tussen verschillende abonnementen en daar zitten ook verschillende tarieven aan verbonden. Zodat als je maar 1 maal per week gaat je niet het zelfde betaald als iemand die dagelijks gaat. Helemaal aan jou de keuze. Optisport Health Club Dokkum heeft een redelijk groot aanbod aan verschillende groepslessen voor jou, die zo af en toe ook veranderen.

Ook is het mogelijk voor bedrijven om met Optisport Health Club Dokkum een samenwerking aan te gaan voor hun werknemers. Wat voor zowel de werknemers als werkgevers positief kan uitwerken.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

1 reviews

4/10 sterren
 1. van Wieren

  4/10 sterren

  Het sporten is hier niet duur maar stelt ook niet veel voor. Kleine ruimte, geen begeleiding, vaak druk. Op deze site staat dat er groeplessen gegeven worden maar dat is niet zo.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness