Optisport Health Club Warnsveld

Bussenweide 2
7231 NE Warnsveld

Optisport Health Club Warnsveld

Bussenweide 2
7231 NE Warnsveld

Aan de Bussenweide naast het Isendoorn Colege zit deze sportschool van het keten Optisport. De health club is een mooie locatie om te sporten. 

Wat biedt Optisport Health Club Warnsveld?

Veel verschillende groepslessen om mee te beginnen, vrij belangrijk onder veel dames en heren onder ons. Ook wijzigt dit wel eens als er een leuke nieuwe hype is of als iets niet zo druk bezocht wordt. Een duidelijk rooster van wanneer welke groepslessen plaats vinden is beschikbaar.

Een goede samenwerking met veel verscheidene bedrijven. Wanneer jij als werknemer je werknemers ook goed aanbod wil doen qua sportgelegenheid is het wellicht een leuk idee om ook samen te werken met Optisport Health Club Warnsveld. Uit de praktijk zie je vaak dat het zowel positief voor de werknemer als voor de werkgever uitpakt.

Begeleiding. Er lopen goede instructeurs rond die je overal bij kunnen helpen. Vragen of meer informatie over bepaalde oefeningen? Een schema nodig? Net wat meer motivatie?

En om even lekker tot rust te komen na je training is er de mogelijkheid om even de sauna in te duiken voordat je naar huis gaat.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness