Sport Kerschoten

Musschenbroekstraat 25
7316 JD Apeldoorn

Sport Kerschoten

Musschenbroekstraat 25
7316 JD Apeldoorn

Sport Kerschoten

In Apeldoorn aan de Musschenbroekstraat 25 zit Sport Kerschoten gevestigd. Een sportcentrum die meer biedt dan alleen maar fitness. Naast het volgen van de groepslessen en het zelfstandig fitnessen kan je bij Sport Kerschoten ook squashen en tennissen.

Een mooi sportcomplex met meerder sport faciliteiten dus. Daar hoort ook een bar in thuis om lekker wat te drinken of te eten na de inspanning.  Er zit daarom ook een gezellige bar in het complex.

Wat betreft de lidmaatschappen enzovoort. Is het zo dat je maandabonnementen kan aanvragen maar je kan ook gewoon eenmalig langs komen. Je hoeft daarvoor niet perse lid te zijn. Wanneer je dus gewoon eens een potje wil tennissen bijvoorbeeld.

De groepslessen en de fitness worden door de medewerkers goed begeleidt. Je kan lessen zoals Club cycle, Zumba, Pilates, Power en yoga bij Sport Kerschoten volgen.

Qua tennis en squash faciliteiten hebben ze het in het complex ook goed voor elkaar. Ze hebben in totaal 9 tennisbanen waarvan er 4 binnen zijn en 5 buiten. En zijn er 5 squashbanen aanwezig bij Sport Kerschoten.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi√ęne
Wellness