Sport studio Bagheera

Rapenlandstraat 15
5623EW Eindhoven

Sport studio Bagheera

Rapenlandstraat 15
5623EW Eindhoven

In Eindhoven heb je Sport studio Bagheera. Een sportschool die buiten de sport faciliteiten ook de mogelijkheid tot haar bezoekers geeft om gebruik te maken van een kinderopvang en gewichtconsulent. Ook kan je gebruik maken van de optie om jezelf te laten masseren.

Kinderopvang

Is het jouw dag om op de kinder te letten of kan je geen oppas regelen? Maar wil je toch graag even sporten dan is dat gewoon mogelijk bij Sport studio Bagheera. Op de ochtenden van woensdagen en vrijdagen. Kan je je kind laten opvangen gezellig met nog meer kinderen. Ze merken bij Sport studio Bagheera dat kinderen het ook echt gezellig met elkaar hebben op deze vaste ochtenden. Zo kan je je met een gerust gevoel even sporten.

Gewichtsconsulent

Op enkele momenten in de avond en ochtenuren zijn er spreekuren wanneer je terecht kan met je vragen en problemen. De gewichtconsulent heeft onzettend veel ervaring en kennis met diverse zaken. En kan vast en zeker wanneer je dat wilt hulp bieden.

De sport faciliteiten zelf zijn goed bij Sport studio Bagheera. Zo zijn er ook af en toe leuke activiteiten waar je aan mee kan doen. Maar bovendien zijn er ook goede trainers die aanwezig zijn om jou van dienst te kunnen zijn.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi├źne
Wellness