Sportcentrum Hollander

1e Jerichostraat 20
3061 GE Rotterdam
2/10 sterren

Sportcentrum Hollander

2/10 sterren
1e Jerichostraat 20
3061 GE Rotterdam

Sportcentrum Hollander

Sportcentrum Hollander, is een sportschool waar personal training wordt gegeven op een van de hoogste niveau’s. De instructeurs hier hebben ten minste een AALO diplma als master en personal trainer bij de NASM, Dit is een internationaal instituut voor diploma’s op personal training vlak. Bij deze sportschool werken de instructeurs dus ook volgens deze richtlijnen.

De Actieve 60-plusser!

Speciaal voor de 60-plussers hebben ze veel te bieden. Naast een korting op het lidmaatschap, hebben ze veel verschillende mogelijkheden om gezond bezig te zijn. Ze hebben rustige apparaten voor mensen van een iets oudere leeftijd en je krijg gratis een persoonlijke begeleiding van de sportschool wanneer je ouder bent dan 60 jaar.

Groepslessen zijn erg variƫrend en dus heb je voor jong en oud altijd wel een goede keus.

Bedrijfsfitness

Als je geintereseerd bent om een bedrijfsovereenkomst te sluiten dan zijn hier genoeg mogelijkheden voor bij Sportcentrum Hollander. Het heet bedrijfsfitness en het is een goede manier om je werknemers te motiveren bezig te zijn met hun lichamelijke gesteldheid. Dit zorgt vaker voor productiviteit en betere motivatie.

Wat zijn de voordelen aan bedrijfsfitness bij Sportcentrum Hollander? Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden en veel oefenprogrammas met speciale toestellen. Dit betekent dat er voor iedereen haast wel iets te doen is. Wanneer je aan bedrijfsfitness doet mederwerkers en hun partners kunnen voor een zeer lage prijs sporten, zo kun je op een leuke manier je mederwerkers motiveren om te gaan sporten en bezig te zijn met hun gezondheid.

Voor meer informatie kunt u terecht bij het sportcentrum!.

1 reviews

2/10 sterren
 1. Jasmyn

  2/10 sterren

  slechte sportschool, oplichters Niet aan beginnen.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiƫne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiƫne
Wellness