SportCity Zeist

Godfried van Seijstlaan 35
3703 BR Zeist
5/10 sterren

SportCity Zeist

5/10 sterren
Godfried van Seijstlaan 35
3703 BR Zeist

SportCity Zeist

SportCity Zeist profileert zich als een gezellige club waar je goed fit kunt worden of blijven. SportCity Zeist is net iets anders dan de doorsnede sportschool. Zo zul je er zeer weinig spiegels aantreffen en doen ze hun best om een uiterst gezellige sfeer te creëren.

Er is tevens veel aandacht voor jou om je goed te begeleiden tijdens het sporten. Het vriendelijke personeel ondersteunt je graag en voorziet je van dergelijke tips en advies. Na dat je hebt getraind kan je nog even lekker ontspannen in de sauna of in de lounge.

De groepslessen en dergelijken zijn voornamelijk van het les programma Les Mills maar er zijn ook faciliteiten voor de kids wanneer jij wilt gaan sporten. Je kan altijd vrijblijvend gebruik maken van een proefdag, dat is dan ook goed om voordat je iets besluit te gaan doen.

2 reviews

5/10 sterren
 1. Mike

  6/10 sterren

  Al 15 jaar klant hier. Helaas gaat het de laatste tijd hard achteruit. Goede fitnesstoestellen werden vervangen door budget-lijn. Collectie dumbells blijft achter. Na verbouwing zijn delen van de trainingszaal erg donker. Tijdens feestdagen helaas gesloten. Soms erg vieze kleedruimte. Een aftekenlijst voor schoonmaak zegt niets over kwaliteit.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

 2. Piet

  4/10 sterren

  Toestellen gaan achteruit, worden weggehaald of worden beperkt in gebruik, waardoor je (als je iets langer wilt gebruiken) steeds wordt onderbroken en opnieuw moet beginnen. Ondanks toezeggingen dat dit zou veranderen gebeurd er niks.
  Zelfs als je al langer lid bent, zul je altijd je oude termijnbedrag moeten betalen, totdat je je weer vastlegt voor 2 jaar. Begrip voor persoonlijke situaties interesseert men niet.
  Als je spullen gepikt worden omdat de kluisjes defect zijn, wordt je te verstaan gegeven dat je het zelf maar uit moet zoeken met je verzekering.
  Sommige instructeurs zijn vriendelijk, maar de meeste lopen erbij alsof ze koningen zijn en en vriendelijke groet kan er met moeite af.
  Om je extra geld af te troggelen moet je per vier weken betalen in plaats van gewoon per maand. Gevolg: je weet nooit precies wanneer die afschrijving nou gaat komen. Maar als je per ongeluk op dat moment te weinig saldo hebt: boete!

  Dat is mijn ervaring tenminste. Als je gewoon individueel wilt sporten, je hebt nooit een probleem en geld heb je als water: lekker sporten bij sportcity. Maar als ze je geld eenmaal hebben kun je daarna in de stront zakken als er eens iets is. Dat voor eenieder ter overweging.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness