Sports World Amsterdam

Oranje Vrijstaatkade 21
1093 KS Amsterdam
9/10 sterren
Sports World Amsterdam

Sports World Amsterdam

9/10 sterren
Oranje Vrijstaatkade 21
1093 KS Amsterdam

Sports World Amsterdam

Sports World Amsterdam inspireert om actief en gezond te leven. Leden en medewerkers werken samen op gebied van beweging, voeding en gezond leven.

Sports World haalt het beste uit clubleden. Al ruim 20 jaar is Sports World de fitnessspecialist in Oost-Watergraafsmeer te Amsterdam. Maar ook voor groepslessen kunt u bij Sports World terecht.

Sports World is een leefstijl- en preventiecentrum waar clubleden 365 dagen per jaar welkom zijn hun persoonlijke doelen te realiseren.

Missie Sports World inspireert om actief en gezond te leven.

Leden en medewerkers werken samen op gebied van beweging, voeding en gezond leven. Sports World haalt het beste uit clubleden.

Visie Sports World biedt in een unieke omgeving een pakket van totaaloplossingen aan. De club is een uitnodigende, inspirerende en stimulerende omgeving.

Clubleden bepalen zelf op welk niveau en op wat voor manier ze invulling willen geven aan hun actieve en gezonde levensstijl. Medewerkers zorgen er 365 dagen per jaar voor dat de doelstellingen met succes worden behaald.

Al ruim 20 jaar is Sports World Amsterdam de fitnessspecialist in Oost-Watergraafsmeer.

Sports World is sinds 2007 gevestigd aan de Oranjevrijstaatkade 21. Sportsworld is gelegen in het nieuwe in ontwikkeling zijnde stadshart Oostpoort. Dit nieuwe stadsdeel krijgt allure met nieuwe winkels, pleinen, en wooneenheden. Meer informatie op de site woneninoostpoort.nl

Al meer dan 100 jaar komt er energie uit gebouw aan de Oranjevrijstaatkade. Het unieke historische pand is gebouwd als energiefabriek en later in gebruik genomen als melkfabriek. Al meer dan 100 jaar is het pand van Sports World de energie leverancier van Oost-Watergraafsmeer.

1 reviews

9/10 sterren
 1. batho

  9/10 sterren

  Heerlijke luxe sportclub. duurder dan een budgetclub maar ja, hier hebben ze veel fitnesspersoneel en personal trainers. altijd open en meer dan 100 lessen per week geloof ik. ik heb een blessure en dan krijg je een aangepast fysio programma en kun je gratis bij de fyio binnenlopen. verder is het superschoon en zijn de mensen superviendelijk en behulpzaam. en de salades en shakes in het restaurant… jammie!

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness