The Real Gym Kampen

Sportpark De Maten
De Maten 6 Kampen

The Real Gym Kampen

Sportpark De Maten
De Maten 6 Kampen

The Real Gym Kampen

The Real Gym Kampen bestaat al weer een tijdje en biedt de sporters in Kampen de gelegenheid om te sporten. The Real Gym kan je vinden  op Sportpark De Maten.

Biedt een prima sportzaal en maar ook sportlessen in groepsverband voor een kleine extra vergoeding per maand. De groepslessen bestaan voornamelijk uit de lessen van het Les Mils programma. Zoals BodyCombat, Zumba en BodyPump. En nog een paar.

Wanneer je lid wordt krijg je toegang tot een bepaalde software waar je met behulp van de medewerkers maar ook zelf gebruik van kan maken. Een handig systeem waarin je sportprogramma en resultaten kan bijhouden en wijzigen. Overal waar je bent kan je met behulp van een applicatie toegang verkrijgen tot deze software. Dit zit bij het lidmaatschap in.

Ook zijn er goede instructeurs aanwezig die je van dienst kunnen zijn met het maken van bijvoorbeeld zon programma/plan om bepaalde fysieke doelen te halen.

Wanneer je dit sportcentrum eerst eens wil uitproberen is dat mogelijk met gratis dag pas. Deze kan je simpel aanvragen waarna je een dag vrijblijvend daar kan sporten.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness