The Sportsclub

Raai 10
9292 HW Drachten

The Sportsclub

Raai 10
9292 HW Drachten

The Sportsclub is gevestigd aan de Raai 10 en biedt haar leden leuke mogelijkheden om te sporten. Denk hierbij aan fitness, groepslessen en danslessen. De lidmaatschappen waar je uit kan kiezen zijn op basis van een All-in idee.

De trainers van The Sportsclub staan u graag bij tijdens het proces om uw doel te bereiken. Wil je afvallen, train je voor een wedstrijd of wil je bijvoorbeeld sterker worden. De instructeurs zetten graag hun kennis en ervaring in om jou zo optimaal mogelijk te kunnen helpen.

The Sportsclub heeft ook ruimte gemaakt voor een sauna, kinderopvang en zonnebank. Omdat de lidmaatschappen die ze aanbieden bij The Sportsclub op een All-in basis zijn. Betaal je hier ook niks extra’s voor en kan je er dus gewoon onbeperkt gebruik van maken.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

0 reviews

 1. Eriko789

  9/10 sterren

  Vriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij deze sportschool.
  Het is een men kent men gevoel waar iedereen elkaar gedag zegt.

  Zelf gebruik ik vooral de fitness zaal en dus niet echt de andere faciliteiten omdat dit niet mijn doel is.Echter zijn de groepslessen altijd goed bezet en hoor ik altijd positieve reacties in de kleedkamers.

  De begeleiding is top en er zijn voor iedereen trainingsschema’s waardoor je ook zelfstandig jezelf goed kunt redden. Ook kan je merken dat de instructeurs weten waar ze over praten en je kan dan ook een afspraak maken voor persoonlijkebegeleiding.

  Kortom een sportschool waar je betaalt voor kwaliteit, mogelijkheden en expertise. Voor mij geen andere sportschool meer!

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness