COACH LOGIN

TrainMore Utrecht

Drift 9
3512 BR Utrecht

TrainMore Utrecht

Drift 9
3512 BR Utrecht

Aan de Drift 9 in een schitterend oud pand midden in Utrecht bevindt zich weer een locatie van TrainMore Utrecht.

Je kan gebruik maken van de personal trainers van TrainMore Utrecht. Hun namen zijn Nelët Stam, Beorn Nijenhuis, Cally Yang en Jasper Hellwig. Wanneer je dus graag wat meer aandacht en advies wil tijdens je training. Kan je met een van hen een afspraak maken om jezelf 1 op 1 te laten coachen.

Je hebt bij TrainMore Utrecht zeer veel mogelijkheden om een leuke training te realiseren. Zo kan je leuke groepslessen volgen of van het brede aanbod van de verschillende toestellen gebruik maken. Na de tijd kan je ook altijd nog even de sauna in om alles er even uit te zweten.

Tevens beschikt TrainMore Utrecht zelfs ook over een Boksring ideaal voor de sporters die wat meer over zelfverdediging willen leren.

0 reviews

 1. TrainMore = TrainNoMore want je bent je gezondheid en zelfs je leven niet zeker!

  Al maanden heerst er een terreur van medewerkers, sportieve leden worden steevast en ten onrechte lastig gevallen door hen met irritante en zelfs beledigende suggesties. Met name dat bepaalde leden niet opruimen en of ze ruim voor sluitingstijd al willen weg gaan, wordt er door een robotstemmetje omgeroepen om het pand te verlaten, wordt de muziek, de tv’s al een half uur voor sluitingstijd al uitgedaan maar ook wordt er steeds vaker de verlichting uitgedaan! Daarnaast wordt er geen aandacht besteed aan hygiëne, worden defecte toestellen en of accessoires niet op tijd gerepareerd of weg gehaald en als je er een melding van maakt dan zijn ze geïrriteerd. Alsof dat niet erg genoeg is krijg je van bepaalde medewerkers beledigingen om je oor geslingerd en wordt je voor homoseksueel uitgemaakt en wordt er over je geroddeld en kwaad gesproken!

  Maar het ergste is wel dat ze op woensdag 17 januari 2018 even voor 22 uur de verlichting kortstondig uit hebben gedaan en weer aan! Op dat moment liep ik en een maat van de trap af. Daarbij ben ik gestruikeld en heb ik mij lelijk bezeerd. Bij zo een val kan je blind of verlamd raken of zelfs nog erger! De medewerkers horen dit absoluut niet te doen! Zelfs als het na sluitingstijd is en er zijn nog mensen in het pand hoor je dit niet te doen! Veiligheid is in dit club totaal niet belangrijk! Over klantvriendelijkheid zullen we maar even verder niet over hebben.

  En als je er iets van zegt wordt dat stellig ontkent en wordt je voor een leugenaar uitgemaakt terwijl er legio getuigen zijn. En een van die getuigen wordt ter plekke te verstaan gegeven om het niet voor mij op te nemen of er dreigt hem iets te overkomen. Vervolgens heb ik voor het eerst schriftelijk mijn beklag gedaan bij het management, in plaats van dat ze er inhoudelijk op gaan reageren wordt je per direct geschorst en wordt de toegang tot de sportschool ontzegt. Verder wordt er gedreigd dat als je alsnog komt trainen ze je met de politie zullen verwijderen omdat je dan een strafbare feit zou begaan. Ook wordt er vermeld dat je geen restitutie krijgt ondanks je schorsing! In de brief wordt niets onderbouwd.

  Wie denken ze wel dat ze zijn daar bij TrainMore? Klant is koning! Zeker als deze klant een nette, sportieve en betalende lid is en zich altijd keurig heeft gedragen, ga je niet zo behandelen als die voor het eerst zijn onvrede heeft geuit en zojuist aan een (moord)aanslag is ontsnapt door toedoen van hun medewerkers! Gezien de reactie van het management doen ze dit kennelijk ook in opdracht van hen lijkt het wel. Zo ga je niet om met je klanten!

  Deze terreur heerst daar nu al maanden. Wilt u sporten bij een club waar medewerkers je constant wegjagen, je nooit vriendelijk aankijken en constant aan je hoofd zeuren dat ze niet genoeg betaald worden en zeer zeker niet na sluitingstijd en waar ze moedwillig zeer onveilige situaties creëren? Bedenk dan wel dat TrainMore = TrainNoMore

  3/10 sterren
  Toestellen
  Groepslessen
  Vriendelijkheid
  Prijs
  Bereikbaarheid
  Openingstijden
  Hygiëne
  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness