Vital Palace Zwolle

Tuinstraat 15
8011 HA Zwolla

Vital Palace Zwolle

Tuinstraat 15
8011 HA Zwolla

Vital Palace Zwolle

Opzoek naar een locatie waar je lekker kan trainen? Een locatie dat een goed aanbod heeft qua fitness en groepslessen? Dan kan Vital Palace Zwolle eventueel wel de sportschool voor je zijn.

Wanneer je je fysiek wilt verbeteren bij Vital Palace Zwolle kan dat eigenlijk ruw gezegd op 2 manieren. Je kan zelfstandig (wel onder de nodige begeleiding van de instructeurs) fitnessen. Je kan dan kiezen om je meer te richten op krachttraining of cardio training. Of natuurlijk allebei!

Voor krachttraining is het belangrijk dat je goed weet wat je doet wanneer je oefening doet. Hier helpen de instructeurs van Vital Palace Zwolle je graag bij. Je maakt tijdens je krachttrainingen dan gebruik van toestellen en gewichten. Die liggen voor je klaar in de sportzaal van Vital Palace Zwolle.

Wanneer je cardio trainingen wil doen is het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Een lekker stukje hardlopen, roeien, steppen of toch liever op de crosstrainer? Je kiest het zelf bij Vital Palace Zwolle.

Wat betreft groepslessen biedt Vital Palace Zwolle jou een leuke manier om fit te worden. Samen met andere doe je mee aan een groepsles die wordt gegeven door een goede instructeur. Door leuke muziek en dergelijken maken ze er vaak een feestje van.

 

 

0 reviews

 1. Bernard

  5/10 sterren

  Nu ik een aantal maanden gesport heb bij Vital Palace in Zwolle vind ik het wel tijd voor een review. Ik ben een redelijk fanatieke sporter die al circa 7 jaar actief aan fitness doet en lid is geweest van meerdere sportscholen.

  Ik heb de sportschool in eerste instantie gekozen omdat deze goed bereikbaar is vlakbij het centrum van Zwolle en beschikt over voldoende gewichten en apparatuur van goede kwaliteit. Wat me wel opviel was de beperkte ruimte. Alles staat vrij dicht op elkaar. Maar daar dacht ik wel mee te kunnen leven.

  Inmiddels ben ik een aantal maanden verder en kan ik zeggen dat het niet helemaal is wat ik had gehoopt. En dat ligt aan de drukte, de algehele sfeer in de sportschool en aan het personeel.

  Als je de sportschool binnenkomt is het alsof je een club binnenkomt waar men elkaar kent en waar je bij moet horen om fatsoenlijk behandeld te worden. Je wordt getolereerd maar daar houdt het dan ook wel op. Het is ‚Äės avonds vaak erg druk waardoor het eerder regel dan uitzondering is dat je niet je schema kan volgens zoals die gemaakt is. Wachten doe je dan in de persoonlijke zone van je medesporters want er is niet veel ruimte. Het gebrek aan ruimte kan ook gevaarlijk zijn wanneer met zware gewichten gewerkt wordt.

  Personeel is soms wel erg streng met regeltjes. Zo is mijn pasje meerdere keren geblokkeerd omdat er een bedrag van enkele euro’s open stond dat door personeel zelf op rekening is gezet. En dan staat het nog maar een paar dagen open. Ter illustratie, voor een abonnement betaal je rond de 40 euro per maand. Dat is overigens vrij prijzig. Wat ik wel positief vind aan personeel is kennis van zaken op gebied van training en voeding.

  De sportschool is erg gefixeerd op hygiene. Dit is de eerste sportschool waar ik, als goed verzorgde jongeman, ben aangesproken door personeel omdat ik zwetend aan het sporten was en mensen daar last van kunnen hebben.

  Voor sommige mensen zal het misschien de ideale sportschool zijn. Maar niet voor mij.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi√ęne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi√ęne
Wellness