Wellnesscentrum Zwolle

Ministerlaan 206
8014 XL Zwolle

Wellnesscentrum Zwolle

Ministerlaan 206
8014 XL Zwolle

Wanneer je lid wordt bij Wellnesscentrum Zwolle. Willen ze je bij Wellnesscentrum Zwolle graag in één keer goed helpen. Zo begin je de eerste keer met een soort intake. Deze intake houdt in dat je samen met een instructeur kijkt naar wat je nu al kan en wat je in de toekomst wil bereiken. Na deze intake kan de instructeur van Wellnesscentrum Zwolle. Goed proberen in te schattten wat en hoe je moet gaan trainen. Doormiddel van een schema maakt hij/zij het overzichtelijk voor jou. Een handige manier om van de kennis en ervaringen van de instructeurs gebruik te maken en direct goed te beginnen.

Wellnesscentrum Zwolle helpt je graag met afvallen, aankomen, sterker worden, fitter worden of meer conditie opbouwen. Noem het maar op! Met het grote aanbod aan verschillende toestellen, gewichten en groepslessen is het vast en zeker te realiseren.

Wanneer je Wellnesscentrum Zwolle overweegt kan je voordat je iets ondertekend vrijblijven gebruik maken van een soort weekpas. Je kan dan gratis voor een week sporten om het uit te proberen.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi√ęne
Wellness