Coach Login

Black Burn - -

Body & Fit € 32,90 BESTEL
PerfectBody € 32,90 BESTEL
Bodylab € 29,90 BESTEL
Bodystore € 32,90 BESTEL

Black Burn van Stacker  is verre weg de beste faburner die er is ontwikkeld.

Kenmerken Black burn

Black Burn – Stacker 2:

  • De beste vetverbrander van Amerika.
  • Verhoogd stofwisselingsproces
  • Minder honger maar toch meer energie
  • Snelle vetverbranding
  • Verlies meer dan 2kg per week
  • Laat je buikspieren mooi en snel zien

Studie en onderzoek

Stacker doet veel onderzoeken en studies om hun supplement Black Burn te verbeteren. Een voorbeeld van een onderzoek: 15 bodybuilders met de leeftijd van 19 tot en met 42 jaar. Al deze fanatieke sporters hadden als doel om droger te worden en wilde dus snel vet verbranden, na hun bulkperiode. 5 van de 15 bodybuilders gebruikten Black Burn van Stackers 40 dagen. Ze hielden zich aan hun normale voedingsschema en namen 3x per dag 2 capsules Black Burn. De andere 5 van de 15 namen een andere fatburner van een ander merk. De overige 5 namen geen vet verbrander. Dit onderzoek werd gedaan door NVE Pharmaceuticals in samenwerking met deskundigen.

Resultaten van het onderzoek naar Black Burn

Hieronder kun je de resultaten zien, echter zul je zien dat het BMI bij alle 3 groepen hoog blijft relatief gezien. Dit komt doordat de fanatieke bodybuilders ontzettend veel spiermassa hebben. Het echter verschil zit in het vetpercentage en daar gaat het ook om bij deze bodybuilders.

NVE Pharmaceuticals (fabrikant stacker-2) doet ontzettend veel moeite om de beste verhouding te verkrijgen tussen de ingrediënten, zodat deze ideaal is voor elke bodybuilder. Door dat NVE Pharmaceuticals veel onderzoek doet naar de goeie combinatie’s van ingrediënten en naar de behoefte van de bodybuilder, maken zij de beste supplementen die er zijn. Door normale cafeïne te combineren met EGCG (zit ook in groene thee) en vitamine B12, krijgt de vetverbranding een extra duw in de rug waardoor je nog meer vet verliest, alleen maar door een goede combinatie van ingrediënten. Het optimale resultaat van Black Burn kan maar liefst 8 kg per maand zijn!

Wil jij ook eindelijk makkelijk optimaal droog worden en er super goed uit zien, kies dan voor Black Burn – Stacker 2. De beste fatburner van het moment!

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering