TEAM FITSOCIETY

Kenneth Team Fitsociety

KENNETH NWOSU

Hoofdredacteur

Kenneth Nwosu is de hoofdredacteur van FITsociety. Naast deze rol is hij gecertificeerd fitness-docent, natural bodybuilder en docent Ryukyu Kobujutsu (Japanse Krijgskunst). Kenneth schrijft zelf uitvoerig over alles met betrekking tot fitness, bodybuilding, voeding en supplementen.

ROAD2FIT

Redacteur: Body Transformaties

Road2fit

Hung en Behrooz zijn personal trainers, lifestyle coaches en de oprichters van ROAD2FIT. Zij delen met veel liefde hun passie voor een fitter en gezonder leven door middel van sport en voeding.

Mart Team FITsociety

MART JANSEN

Redacteur: Krachttraining voor vrouwen

Mart Jansen is personal trainer, lifestyle coach en oprichter van Smartass, het online programma voor vrouwen die aan krachttraining willen doen. Op FITsociety schrijft Mart voornamelijk over de voordelen van krachttraining voor vrouwen. Mocht je vragen hebben in zijn artikelen stel ze gerust aan Mart.

Jelmer Team FITsociety

JELMER DE BOER

Redacteur: Gezonde cynisme

Jelmer de Boer (1986) zal nooit claimen de sleutel tot gezondheid te kennen. In zijn blogs op FITsociety over voeding en gedrag probeert hij met flink wat cynisme de nodige nuance aan te brengen in hoe we over onze gezondheid denken

Dani Team Fitsociety

DANI JASAREVIC

Redactrice: Recepten

Dani heeft een grote passie voor sport en voeding. Met haar enorme drive om mensen te inspireren en te helpen bereidt ze de mooiste recepten op FITsociety. Gezond en lekker eten hoeft volgens Dani niet moeilijk te zijn en ze is dan ook altijd opzoek naar nieuwe gezonde creaties!