COACH LOGIN

Animal M-Stak - - Testosteron booster

7/10 sterren
(3) | Schrijf een recensie
193 €37,70 Bestellen
190 €39,50 Bestellen
194 €39,90 Bestellen
193 €42,90 Bestellen

Universal is in de wereld van de voedingssupplementen een van de bekendste en betrouwbare merken. Met hun producten uit de Animal-Lijn hebben ze een aardige scala aan supplementen voor diverse doeleinden. Zo hebben ze in dezelfde lijn ook de Animal M-Stak, een krachtige testosteron booster. Is dit supplement het merk Universal waardig?

Werking

Animal-M-Stak-PillenAnimal M-Stak belooft anti spier afbrekend te werken (anti-katabool) en aan de andere kant de effecten van anabolica na te bootsen. Dit zou de aanmaak van diverse hormonen moeten bevorderen waardoor er meer spiergroei gerealiseerd kan gaan worden. De positieve werking van Universal’s M-Stak moet zijn weerslag hebben op: testosteronspiegel, insuline afgifte en het HGH groeihormoon. Tot slot zou het ook tot meer energie moeten leiden waardoor er harder en zwaarder getraind kan worden. Een mooie combinatie.

Resultaat

Dit supplement van Universal bestaat uit een aantal zakjes met pillen. Elke pil bevat weer zijn eigen bestandstdeel en heeft dus zijn eigen werking. Zo is de rode pil verantwoordelijk voor de energie levering. Het is een aardige klus om alle pillen achter elkaar in te nemen. Wat wij merkten aan Animal M-Stak is dat de energie levering snel op gang komt. Dit is anders als bij een pre workout, die je vaak in vloeibare vorm neemt, maar ook na een half uur tot een uur merkten we een forse toename in energie.

Tijdens de trainingen merkten we verder een toename in kracht en energie. Dit kwam de trainingen ten goede. Doordat Animal Stak geen pre workout is, maar een testosteron booster, mis je eigenlijk de focus en andere eigenschappen die een pre workout je biedt.

3 reviews

7/10 sterren
 1. Maximo op zegt:

  Na het innemen van mijn eerste animal pak had ik meteen meer energie. Tijdens het trainen kon ik dan ook gemakkelijk het aantal kg bij oefeningen verhogen. Het is echter wel lastig de pillen in te nemen, aangezien het er 11 stuks zijn, en ook nog varieren in grootte. Met genoeg water lukt het me immers wel om alles weg te spoelen.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering