COACH LOGIN

Animal Test - - Testosteron booster

6/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
190 €69,90 Bestellen
193 €74,90 Bestellen

De beste spieropbouwende product van Universal Nutrition. Animal Test is een pro-testosteron supplement. Maar is nog wel legaal! Universal Nutrition heeft Animal Test ontwikkeld voor de keiharde bodybuilder. de combinatie van gepatenteerde goede stoffen en natuurlijke ingrediënten maakt Animal Test de beste in zijn markt. Door androgene stoffen wordt de testosteron werking verhoogd. Dit in samen werking met ingredienten zoals effectieve anti-estrogene krijg je een optimale werking.

Werking Animal Test

Een geniale samenstelling van anti-estrogene ingrediënten inclusief het antioxidant Trans Reservatrol, Agaricus Bisporus polysaccharides en 3′,5,7-Trihydroxy-4′-methoxyflavone (Hesperetin). Zorgt voor een verhoogde afgifte van testosteron. Door nog eens Bioperine,  Pro-Androgen complex is 6′ en 7′ Dihydroxybergamottin toe te voegen zorgt deze samenstelling voor de perfecte opname van dit supplement.

WAARSCHUWING: Dit product bevat een speciale samenstelling van ingrediënten voor het optimaliseren van het testosteron gehalte. Hierdoor is het niet geschikt om dit supplement te gebruiken door personen onder de 24 jaar, omdat personen die onder deze leeftijd zitten al een hoog testosteron niveau in hun lichaam hebben. Als je dit product wil gaan gebruiken is het een vereiste dat je in een gezonde staat verkeert, je geen reuma klachten hebt tevens geen ontstekingen hebt. Dit in verband met het hoge gehalte aan arachidonzuur. Als er sprake is van rillingen, slaapproblemen, nervositeit, gebrek aan eetlust of misselijkheid, direct stoppen met gebruik van Animal Test! Indien u twijfelt over het gebruik van Animal Test raadpleeg uw arts.

Aanbevolen gebruik

Neem tijdens je trainingsdagen Animal Test bij je maaltijd voor de training en op niet trainingsdagen kun je het nemen bij een willekeurige maaltijd. Je kan Animal Test 2 x 21 dagen achter elkaar nemen met een pauze in gebruik van een week. Na deze periode dient u minimaal 4 weken pauze te nemen. Een aanrader voor de pauze periode’s is Animal M-Stak.

Samenstelling

Hypertrophic Response Complex 1500mg:

Arachidonic Acid (40% In A Proprietary Fatty Acid/oil Blend)
Bioperine
Grapefruit (6’,7’-Dihydroxybergamottin)

Pro-Androgen Complex 2500mg:

Cissus Quadrangularis (Ketosterone)
Agaricus Bisporus (Polysaccharides)
Urtica Dioica (3.4-Divanillyl Tetrahydrofuran)
3′, 5, 7-Trihydroxy-4′-Methoxyflavone (Hesperetin)
Polygonum Cuspidatum (Trans -3,5,4′-Trihydrozystilbebe (Trans Resveratrol)

Overige ingrediënten:

Palmitic Acid, Steric Acid, Dihomo-g-Linoleic Acid, g-Linoleic Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Carob, Behenic Acid, Gelatin, Glycerine, Lignoceric Acid, Water, Caramel Color, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, FD&C Blue #1, FD&C Red #40

1 reviews

6/10 sterren
 1. De smaak is niet super , beetje bitter.

  Ik heb wel het idee dat het werkt, ik voel wel dat ik meer energie heb, meer kracht tijdens trainingen en dat ik ook niet snel uitgeput ben. Maar ik ga het niet weer kopen omdat het gewoon zo duur is.

  en ik heb ook de ZMA capsules besteld om er zeker van te zijn dat ik de essentiële vitamines binnenkrijg voor mijn testosteron te verhogen naast mijn voeding https://www.fitsociety.nl/review/iforce-nutrition/zma-capsules/

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering