COACH LOGIN

Casein Pro - - Caseine

190 €39,90 Bestellen

Wanneer jij slaapt herstelt je lichaam, dit is tevens een belangrijk spiergroei moment. Op dit moment kan je lichaam herstellen van je dag en kan al je energie zich daarop richten. Universal heeft het bekende caseine eiwit in een product verwerkt. Dit zou wel eens jou slaapgroei product kunnen zijn. Hieronder onze  review van Casein Pro van Universal.

Wat is caseine

Voor onze bezoekers die niet helemaal bekend zijn met het product caseine, een simpele uitleg: caseine eiwit wordt in vergelijking met whey eiwit in een minder snel tempo afgebroken en opgenomen door je lichaam, waardoor het effectiever en stabieler aminozuren kan leveren aan je spieren. Dit kan oplopen tot ongeveer 9 uur, waardoor het veel mensen het gebruiken voor dat ze gaan slapen. Omdat wanneer je slaapt, makkelijk 8 lang geen voeding binnen krijgt. Je lichaam kan dan tijdens die lange periode van een contante toevoer van eiwitten gebruik maken.

Casein Pro review

Universal heeft de Casein Pro een redelijke periode geleden al ontwikkeld. We hebben de Casein Pro vergeleken met 100% time release caseine van Optimum Nutrition en de caseine producten van Body en Fit. Wat hier uit bleek was dat ze erg veel op elkaar leken. Alle 3 de producten beschikken over  hoge hoeveelheden proteine, de belangrijkste reden waarom je een eiwit supplement koopt. Daarnaast zie je weinig koolhydraten en weinig vet terug komen in de producten. Opvallend is wel dat Body en Fitshop het hoogste gehalte eiwitten bevat per 100 gram, namelijk maar liefst 82 gram. Dit is behoorlijk hoog wanneer je dit vergelijkt met de andere twee supplementen.

Tevens is het zo dat het supplement van Body en Fitshop ook de minste koolhydraten per 100 gram bevatte. Wanneer je product koopt voor de caseine proteine, wil je eigenlijk dat er niets anders inzit dan waarvoor je het koopt. Een klein minpuntje voor Casein Pro van Universal dus eigenlijk.

Caseine vergelijking

Wij hadden de eer om de chocolade smaak uit te proberen, je hebt hiernaast ook nog de vanille smaak. Wij vonden de smaak erg lekker. Het was makkelijk te mixen met wat water.

Pluspunten van Casein Pro

+ Smaak is goed
+ Redelijk hoog qua eiwitten

Minpunten van Casein Pro

– Concurrent heeft een betere samenstelling
– Redelijk prijzig

Wij zijn benieuwd hoe jij over Casein Pro van  Universal denkt? Schrijf hieronder jou review!

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering