COACH LOGIN

Micronized Creapure Creatine - -

Body & Fit € 11,45 BESTEL

Universal creatine, Micronized Creapure Creatine, is behoort toch wel tot de puurste en best opneembare creatine. Elke batch is helemaal nagekeken in een lab en heeft een certificaat dat het product daadwerkelijk puur is. Je hebt dus zeker een puur product te pakken, groot verschil van Universal tegenover haar concurrenten is dat zij de ingrediënten van hoge kwaliteit uitzoeken in Europa. 

Werking Universal Micronized Creapure Creatine

Als je heel veel kracht wil zetten met een spier, dan heeft deze op dat moment heel veel explosieve energie nodig. Deze energie krijgen ze door Adenosine-Tri-Phosfate te gebruiken. Indien deze energie nodig is, vindt er ook een afsplitsing plaats bij een fosfaatzuur groep en ontstaat Adenosine-Di-Phosfate. Oftewel:

ATP – P => ADP + engergie

Je hebt niet een oneindige voorraad aan ATP, dus je moet telkens een toevoer hebben van ADP als je je spieren gebruikt. Want dan kun je meer inspanning leveren en ook langer, hiervoor is het essentieel dat je meer glucose en vetzuren gaat afbreken. Dit gebeurt bij mensen gewoonweg te traag op optimaal te kunnen presteren.

In je spieren zit het stofje Cp, ADP heeft dit nodig om weer snel veranderen in ATP. Normaliter kan je lichaam dit pas weer naar normaal CP veranderen na je training, of als je veel kracht hebt geleverd.

ADP + CP => ATP

Op deze wijze werkt Universal’s Creatine. Het zorgt ervoor dat er meer CP wordt aangemaakt en dat je dit in je spierweefsel houdt. En volgens de bovenstaande formules heb je dan met meer CP, dus meer energie, dus meer kracht dan wanneer je dit supplement niet gebruikt.

Creatinemonohydraat + fosfaatgroep = CP

Is het echt zo makkelijk als het lijkt? Ja zo makkelijk is het, want Universals Creatine werkt op deze manier maar wel beter dan concurrenten. Vandaar dat je met dit supplement niet de beste prijs in huis hebt, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de geweldige kwaliteit. In twee weken heb je al resultaat! 

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering