Coach Login

Torrent - -

Body & Fit € 39,90 BESTEL
PerfectBody € 49,50 BESTEL

Universal heeft iets nieuws ontwikkeld namelijk Torrent. Het ideale post workout supplement op de markt. Voor bijna iedereen is het wel bekend dat je na een training je lichaam moet laten herstellen. Dat doe je ook automatisch wanneer je uitrust, maar in deze herstel fase heeft je lichaam niet alleen rust nodig maar ook goede opbouwende voedingstoffen. In de periode na de training is het dus essentieel dat jij voelde van de deze bouwstoffen in je lichaam hebt, om zo snel mogelijk naar je spieren te gaan om deze te herstellen. Om dit iets makkelijker te maken en om jou te helpen jou spieropbouw en herstel naar een nieuw level te tillen. Heeft Universal Torrent samengesteld speciaal voor jou!

Werking

Torrent bevat zo genoemde Muscle Mass Activators, dit een menging van verschillende ingrediƫnten die erbij helpen om jou spieren dat te geven wat ze nodig hebben om te herstellen. Torrent bevat dus ook behoorlijk wat aantal eiwitten, maar liefst 20 gram! Deze eiwitten bevatten snelle en langzamere eiwitten zodat er over een langere periode genoeg eiwitten zijn om te herstellen.

Samenstelling van Torrent

Torrent bevat koolhydraten eiwitten, een menging van aminozuren en creatine. Dit alles zorgt ervoor dat jij optimaal kunt herstellen.

Aanbevolen gebruik

Probeer Torrent binnen een half uur na je training te consumeren naast je gebruikelijke voeding. Voor een dosering meng je 4 maatschepjes met ongeveer een halve liter water.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering