COACH LOGIN

OxyElite Pro - -

Body & Fit € 31,50 BESTEL

De droom om een sixpack te krijgen en er alles voor over? Wil jij een vetpercentage dat nog minder is dan tien procent? Wil jij zo’n geweldig droog lichaam dat alle ogen op jou gericht zijn? Dan is dit het perfecte product voor je, namelijk OxyElite Pro.

Werking OxyElite Pro

Dit is de nummer één vetverbrander voor beiden geslachten, het zorgt voor snelle verbranding en op plekken waar je de meeste problemen mee ondervindt. De dosering van alle verschillende ingrediënten die erin zitten is zo perfect afgesteld dat het daardoor ontzettend effectief is in het verbranden van lichaamsvet. Het is ook niet zomaar de best verkopende vetverbrander van de wereld.

Wanneer je probleemzones wil weg werken als het om vet gaat, dan heb je met OxyElite Pro het best mogelijke product in huis. Die probleemzones, je kent ze wel maar het lukt nooit om daar het vet te verbranden. Bij mannen zijn deze plekken vooral bij de buik en rug. Bij vrouwen zijn dit vooral de plekken bij de buik, billen en benen. Alpha 2 recpetoren zijn er in je lichaam om er voor te zorgen dat je vet opslaat in je lichaam en ook om vet verbranding tegen te gaan. Oftwel je hebt iets nodig in je lichaam tegen Alpha 2, OXyElite Pro werkt de werkingen van deze receptoren tegen. Dit is dé manier om vet kwijt te raken en in een geweldige “shape” te komen. Je hebt niet meer die gefreesde vettige lichaamsdelen!

OxyElite Pro is er voor de volwassenen en dan zowel voor vrouwen als mannen. Wanneer je wilt afvallen en dan vooral van je vetmassa af wil is dit het perfecte middel. Het werkt ongelofelijk snel en je bent tot meer in staat dan je zelf zou denken!

Aanbevolen gebruik

Start dosering: 1 capsule s’ochtends voor het eten.
Normale dosering: 1 capsule s’ochtends voor het eten en 1 capsule voor de lunch/training
Maximale dosering: 2 capsules s’ochtends voor het eten  en 1 of 2 capsules voor de lunch.

Waarschuwing:
Een waarschuwing omdat OxyElite Pro extreem krachtig is, neem daarom nooit meer dan de dosering die aanbevolen wordt. Het is een heel sterke vetverbrander en dus alleen voor meerderjarigen. Wanneer je andere producten waarin stimulanten zitten, dan kan je nooit OxyElite Pro gebruiken!

Goede combinaties:
Wel een goede combinatie is, om het samen met  Compound-20 van USP labs te gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je lichaam geen vet meer opslaat en alles binnen “no time”  laat verbranden. Probeer OxyElite Pro niet samen met andere stimulerende vetverbranders of preworkouts.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering