COACH LOGIN

Versa-1 - -

Body & Fit € 24,90 BESTEL
XXL Nutrition € 39,90 BESTEL

Het product van USP Labs genaamd Versa-1 zorgt ervoor dat jij het maximale uit je trainingen kan halen . Het zorgt voor meer spierweefsel en is een product wat het idee van spier vergrotende producten veranderd, nu is er nóg meer mogelijk. Versa-1 zorgt voor trainingen die je nog nooit op die manier hebt ervaren, je gaat als een ander persoon de sportschool en komt er ook zeker als een ander persoon  weer uit. Je spieren groeien veel sneller en je hebt meer voldoening van je workouts.

Als eerst is dit geweldige product getest door een klein geselecteerd groepje van echt sporters en bodybuilders, de resultaten hiervan waren weerzinwekkend. Toen dit effect via het internet bekendheid kreeg wou iedereen uiteraard dit product hebben, de potten waren niet aan te slepen. Maar er is nu goed nieuws, want je kan het nu ook  in Nederland in de schappen vinden. Wil wie dit product nou niet uitproberen?

Kenmerken Versa-1

  • Krachtige pre-workout formule voor spiergroei
  • Slechts 1 capsule per dag is voldoende
  • “Muscle/Mind” versterkend effect
  • 350+ vastgelegde PR’s!
  • Verpakking voor een hele maand

Samenstelling

Serving Size: Capsule
Servings per Container: 30

Amount Per Serving
N-[2-Hydroxy-2(4-Methoxyphenyl) Ethyl]-3-Phenyl-2-propenamide, Cytidine 5’-diphoscholine     400 mg

Overige ingredienten: Gelatin, Modified Starch, Vegetable Stearate, Silicon Dioxide, Red #3, Blue #1, Red #40, Titanium Dioxide Color.

Aanbevolen dosering

Neem elke dag1 capsule. Op work-out dagen 30-60 minuten voor de oefening. Versa-1 mag eventueel gecombineerd worden met een pre-workout supplement.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering