Fitsociety > Vacature: Gemotiveerde mede-eigenaar met kennis van programmeren

Vacature: Gemotiveerde mede-eigenaar met kennis van programmeren

Fitsociety zoekt een gemotiveerde mede-eigenaar die samen met ons deze onderneming naar het volgende niveau wil gaan brengen.

Als mede-eigenaar ben je verantwoordelijk voor de het uitbouwen en beheren van de bestaande applicatie en ook het verder ontwikkelen en uitbreiden van de apps. Wij zijn daarom ook op zoek naar iemand die kennis en ervaring heeft met het maken en beheren van SaaS-applicaties en wil meewerken aan het uitbouwen en verbeteren van de applicaties van Fitsociety.

Omdat Fitsociety een bedrijf is dat in de kinderschoenen staat, zal je vanaf het begin ook veel zeggenschap krijgen en zijn er grote mogelijkheden om je met het bedrijf mee te ontwikkelen. We bieden een percentage eigenaarschap van Fitsociety. Spreekt dit je aan, ben je ondernemend, enthousiast, creatief en beschik je over een dosis doorzettingsvermogen? Solliciteer dan snel!

Fitsociety story

Fitsociety is in 2009 ooit gestart als blog waar je alles kon vinden rondom fitness en health om je sportieve dromen waar te maken. Inmiddels is Fitsociety uitgegroeid tot het grootste fitness platform van Nederland. Naast het blog is er nu een uitgebreide coaching omgeving waar personal trainers, sportscholen, diëtistes en andere bedrijven in de gezondheidsbranche hun klanten in kunnen coachen op basis van voeding en fitness.

De Fitsociety app is een gratis app voor Apple en Android toestellen en kan sporters helpen bij het behalen van sportieve doelen. De app ondersteunt gebruikers op een aantal onderdelen. Zo kun je jouw trainingsschema invoeren en bijhouden, progressie registreren, voeding tracken en recepten aanmaken.

Wat ga je doen als mede-eigenaar?

 • Je bouwt mee aan de ontwikkeling van de startup en brengt hier je brede ervaring en kennis bij in. Omdat we een startup zijn past daarbij een rol in de algehele bedrijfsvoering.
 • Je zet samen met de eigenaar de strategie uit en vertaalt dit naar de klant, product, markt en operatie. Daarnaast zorg je voor structuur, heldere lijnen en ben je gericht op groei.
 • Je zorgt voor de technische strategie en uitvoering. Je leidt de groei van het product door het ontwikkelen van nieuwe functies en feedback van klanten
 • Je ontwikkelt een passie voor het product wat we ontwikkelen en straalt dit ook uit naar de buitenwereld via bijvoorbeeld socials.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een aantoonbare ervaring met PHP/Java/Angular
 • web-API’s en gerelateerde zaken hebben niet veel geheimen voor je
 • je kan zorgvuldig werken en dit bijhouden in git
 • naast programmeren kun je ook design technisch kritisch kijken en wijzigingen aanbrengen
 • Affiniteit met mobiele applicaties, Apple, Android, programeer kennis zou een + zijn
 • Je bent initiatiefrijk, proactief en je houdt ervan om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen.
 • Woonachtig in de buurt van Amsterdam of Haarlem zou een + zijn

Wat bieden wij jou?

 • Een uitgelezen kans om als mede-eigenaar toe te treden tot en veelbelovende startup.
 • Een uitdagende en veelzijdige functie met volop ruimte voor groei, keuzevrijheid, inbreng van eigen ideeën en ondernemerschap binnen een snel veranderende startup
 • Een grote mate van flexibiliteit: je kunt zelf bepalen hoe jij je tijd en je werk indeelt en waar je dit doet.

Op dit moment is een salaris niet beschikbaar omdat we niet gefinancierd worden en alles op eigen kracht doen. Je investeert in je eigen toekomst en je werkt samen met de eigenaar om dit goed op de rit te krijgen.

Lijkt het je leuk om te solliciteren of weet je niet helemaal zeker of dit wel wat voor jou is? Neem dan contact met ons op om te kijken of we een match zijn. Solliciteren kan eenvoudig via LinkedIn of info@fitsociety.nl / 020-2440047