Fitsociety > Verzending

Verzending

Wanneer je via Fitsociety een product hebt gekocht, is het vanzelfsprekend dat je dit product snel in huis wilt hebben. Dit begrijpen wij natuurlijk volkomen. Hoelang het duurt voordat jouw bestelling bij jou thuis afgeleverd wordt is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de voorraad in ons magazijn en de voorraad in onze distributiecentra. We hanteren een levertijd van 1 – 2 werkdagen en het overgrote deel van de bestellingen worden ook in deze tijd afgeleverd.

Wil je een indicatie van de levertijd weten, kun je altijd contact met ons opnemen via: help@fitsociety.nl

Veilig betalen

In de Fitsociety webshop kun je altijd veilig betalen. We werken met de payment service provider Mollie en vanuit daar faciliteren we de betalingen via iDeal, Creditcard en Bancontact. In onze Algemene Voorwaarden vind je meer informatie hierover.

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over een bestelling of over een product. Dat begrijpen we. En daarom willen we hier altijd samen uitkomen. Bij vragen over retourneren van producten kun je contact met ons opnemen via: help@fitsociety.nl

Herroepingsrecht

Het is wettelijk geregeld dat je bestellingen tot 14 dagen na ontvangst nog kunt annuleren. Na de annulering behoud je nog eens 14 dagen om het product terug te sturen. Het bedrag van de bestelling zal dan binnen 14 dagen terug worden gestort. Het enige dat je dient te betalen zijn de kosten voor het terug sturen van het product. Het is wel van belang dat het product in een ongeschonden staat bij ons terug komt. Dus het is van belang dat het product in de originele staat (en waar van toepassing, in de originele verpakking) terug wordt gestuurd.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je gebruik maken van het emailadres: help@fitsociety.nl