COACH LOGIN

Creatine Vitargo - -

7/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 51,50 BESTEL

Misschien herinnert u het zich nog, jaren geleden toen de eerste creatine werd geproduceerd en in de schappen kwam. Kort daarna had je al de premeur op het gebied van creatine transport systemen, namelijk creatine monohydraat met suikers en alfa lipnzuur.

De gedachte van dit systeem is dat er meer creatine naar de spieren zou gaan wanneer je meer insuline reactie opwekte door de hoeveelheid suikers in je lichaam. Goed en een slim systeem, maar het kan echter beter en effectiever…

Het volgende is namelijk het geval: wanneer je samen met de creatine de suikers je lichaam binnen gaan, zal het creatine veel sneller uit de maag weer weg zijn. Als je kijkt naar het punt waarbij de insuline piek zou moeten plaatsvinden door de vele suikers op meer creatine te kunnen opnemen. Dan zit op dat moment de suikers nog in je darmen of je maag, op deze manier heb je dus niet de meest effectieve manier op creatine op te nemen. Goed idee, maar in de werkelijkheid gaat dit systeem dus niet perfect op.

Maar er is een oplossing in de schappen gekomen, dit is Vitargo. Dit bevat een uitzonderlijk soort koolhydraat wat relatief sneller wordt opgenomen. Door de eigenschappe nvan Vitargo is de combinatie met creatine dan ook logisch. De resultaten van Vitargo Creatine vergeleken met het gewone creainte transporsysteem is immens, waardoor de conclusie makkelijk is. Bij deze combinatie komt de insuline piek op het perfecte moment.

Vitargo na de training

Wanneer je aan het trainen bent breek je spiercellen af om zo aminozuren die eerder zijn vrij gekomen op te kunnen zetten in ATP(energie). Deze afbreking gaat normaliter ook nog een tijdje door na je training, maar dat hoeft niet. Wanneer je hier iets aan doet, doorbreek je dit proces, dit kan met Vitargo Creatine. Er zitten namelijk stoffen in, die er voor zorgen dat dit proces ophoudt gelijk na de inname ervan. Daarbij komt ooknog dat de suikers die je dan hebt verbruikt gelijk weer worden bijgevuld en op die manier trekken de suikers en creatine in lichaam het spierweefsel vol met vocht. Hierdoor wordt de spiergroei gestimuleerd, ookwel de proteïne synthese. Daarom is de combinatie van Vitargo en Creatine onoverwinbaar.

Het verschil

Wat maakt Vitargo zoveel beter dan andere koolhydraten die er op de markt zijn? Nou, de structuur. Want het heeft een gemiddeld moleculair gewicht dat ongeveer 100 maal hoger is dan bij andere koolhydraten. Door deze uitzonderlijke stuctuur kan het lichaam het veel sneller en effectiever verwerken en opnemen, oftewel een snellere en betere toevoer van energie (glycogeen) naar je spieren.

Glycogeen is ontzettend belangrijk, maar vooral net na je training. Dan heb je het hardst nodig om er voor te zorgen dat je lichaam geen spiercellen gaat afbreken, maar juist het tegenovergestelde gaat doen. Het aanmaken van extra spiercellen!

Combinaties Vitargo creatine

Vitargo Creatine combineren met andere supplementen? Ja, Vitargo Creatine kan heel goed worden gebruikt met andere supplementen, door de werking van Vitargo zou het juist ook andere supplementen ondersteunen. Omdat het zorgt voor versnellingen en verbetering van de opname van stoffen in het lichaam.

2 reviews

7/10 sterren
 1. Rob

  8/10 sterren

  Creatine van Vitargo. Meer heb je naar mijn idee niet nodig. Daarnaast gewoon goed eten.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Jordyn

  6/10 sterren

  Zitten hier ook eiwitten in? of is dat de andere vitargo?

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering