Coach Login

Vitargo Carboloader - -

4/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Bodystore € 36,90 BESTEL

Door alleen keihard trainen wordt je niet groot. Om je spieren te laten herstellen en dus groeien na zo’n keiharde training hebben ze bouwstoffen nodig. Tijdens je zware trainingen worden spierweefsels afgebroken om je lichaam te voorzien van energie. Klinkt dus eigenlijk heel raar, je breek spieren af om te groeien?

Daarvoor is Vitargo, Vitargo Carboloader heeft hier de oplossing voor! Door Vitargo Carboloader voor je zware training te nemen, heeft je lichaam genoeg koolhydraten om energie uit te halen. Hierdoor gaat je lichaam geen spierweefsels afbreken voor energie tijdens je trainingen. Ga voor de optimale groei en kies voor Vitargo Carboloader.

Vitargo na de training:

Na je zware training is je glycogeen gehalte (opgeslagen suikers in onder andere de spiercellen) deels verbruikt en dit moet natuurlijk aangevuld worden. En hier is Vitargo Carboloader voor!

Insuline is een hormoon is verantwoordelijk voor het transport van de voedingsstoffen naar alle verschillende cellen in het lichaam. Bijvoorbeeld de aminozuren die je binnen krijgt moeten naar spiercellen, ook transporteert het de vetzuren en suikers naar je spiercellen. Je zou dus kunnen stellen dat hoe meer insuline er in je lichaam vrij komt, hoe meer aminozuren naar je spiercellen worden getransporteerd (spiergroei) en (wederom helaas) hoe meer suikers er worden opgeslagen als vetten in je lichaam. Als we Vitargo dus de hele dag door zouden nemen, zouden we wwel veel gespierder worden, maar zullen ook heel veel vet opslaan.

Maar er is een oplossing, direct na de training hebben je spieren veel behoefte aan suikers. De behoefte is veel groter dan normaal waardoor de suikers die dan naar je spieren worden getransporteerd niet als vetten worden opgeslagen. Dus kortom wel door voordelen van een verhoogde insuline gehalte maar niet de nadelen als je Vitargo Carboloader neemt na de training.

Maar er wordt er niet ook insuline afgegeven op gewone suikers. Dat klopt, het is zo dat op het moment dat suikers in de bloedbaan terecht komen, dan geeft het lichaam insuline af om deze suikers op te gaan slaan. Is het zo dat hoe meer suikers per tijdsperiode, hoe meer insuline in je lichaam? Vitargo Carboloader wordt eigenlijk zo snel door het lichaam opgenomen, dat het als de beste de insuline afgifte in je lichaam kan stimuleren. En hoe meer insuline, hoe beter en sterker de anabolische reactie. Vertrouw dus eigenlijk alleen op Vitargo Carboloader als je gaat voor de optimale resultaten!

Het Vitargo verschil:

Het verschil tussen Vitargo en andere fitness en energie gevende consumptie’s op de markt is de complexe structuur van de koolhydraten. Vitargo heeft een moleculair gewicht dat circa 100 maal hoger ligt dan de koolhydraten die in de andere fitness en energie gevende consumptie’s worden gebruikt. Deze unieke moleculaire structuur is er verantwoordelijk voor dat het lichaam de koolhydraten van Vitargo efficiënter en sneller opneemt en daardoor zorgt voor een snellere en effectievere aanvulling van energie (glycogeen) in de spieren. In vergelijking met alle andere fitness en energie gevende consumptie’s.

Vitargo heeft de laagste osmolaliteit van alle fitness en energie gevende consumptie’s op de markt, dit zorgt ervoor dat het risico van maagproblemen met de sporters minimaal is. De osmolaliteit beïnvloedt de snelheid waarmee voedingstoffen de maag passeren, het proces van het transport van de maag naar de bloedbaan en de ingewanden. Een sneller transport door de maag staat eigenlijk in combinatie met een sneller en  effiecentere spieropbouw en beter herstel.

Een emmer Vitargo Carboloader bevat 57 servings, oftewel dus ruim genoeg voor 57 keiharde efficiënte trainingen.

Combinatie advies voor Vitargo:

Mix eventueel Carboloader voor de training met BCAA of Magic EAA om een optimale combinatie te creëren! De spieropbouw zal door deze 2 supplementen ongelofelijk zijn!

Mix Carboloader voor na de training in combinatie met Whey Proteine. Deze proteïnes bevatten namelijk super snelle opneembare aminozuren.

De combinatie van snel opneembare aminozuren en suikers staat garant voor een ongelofelijke toename van spiergroei. Deze groei impuls wordt nog eens 4 maal zo veel gestimuleerd als je veel aminozuren inneemt voor de training. Ook kun je gewoon weg Gainers Gold (Vitargo + eiwit mix) innemen voor de training!

1 reviews

4/10 sterren
 1. Jerry

  4/10 sterren

  Kende deze van Vitargo geeneens. Iemand hier goede ervaringen mee?

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering