COACH LOGIN

No Shotgun MHF-1 - -

6/10 sterren
(3) | Schrijf een recensie

No Shotgun MHF-1 van VPX sports is onwijs krachtig, hiervan zijn ze zelf ook heilig van overtuigd dat ze zelfs een bedrag van 1 ton openstellen voor iemand die met een onderzoek komt, dat er een supplement sterker is dan die van hen in de trand van spieropbouw.
Het helpt bij een geweldige intensiteit en een ongekende spierpomp. Dit komt door 40.000 miligram aan Proteine deeltjes die je in elke dosis kan vinden.
Ze gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten aan bcaa’s, glutamine, arginie, designer creatines en beta-alanine, bij deze ingrediënten is ook rekening gehouden met de opname in je lichaam. Vandaar dat het allemaal is gebonden aan ethylester.

Voordelen van NO Shotgun MHF-1

 • Tijdens een oefening wordt de groei van je spieren zo goed mogelijk gestimuleerd
 • Je hebt gewoon weg meer massa en kracht
 • 1 dosis is al voldoende
 • 40,000 mg aan Proteine deeltjes  per keer!
 • Zonder suikers en/of koolhydraten
 • Perfecte formule
 • Kwalitatief ontzettende goede ingrediënten
 • Veel meer energie
 • Redline technologie voor fatburning
 • COP™ (Creatinol-O-Phosphate)
 • Geweldige pomp
 • Ontzettend snel resultaat

Werking

Om dit supplement te kunne uitleggen hebben we hieronder drie andere manieren uitgeld hoe je je een geweldige spiermassa kan kweken.

Hypertrofie

Als eerste manier hebben we  het ontzettend hard trainen, om op deze manier de spiercellen te vergroten zodat je grotere spieren krijg. Je hebt hierdoor een vergroting van je spieren, maar ben je hier alleen al blij mee?

Hyperplasia

Als tweede hebt je, niet het vergroten van je cellen maar de kwantiteit van de cellen vergroten. Je krijgt hierdoor extra spiercellen die daar dus ook niet zomaar weggaan, dit is al beter voor de langertermijn. Je hebt hier in twee verschillende takken. De eerste; ook wel HX1 dit is duplicatie van een cel doordat eerst de celkern zich opsplitst en dan de cel in tweeën splits waardoor je niet meer één cel hebt, maar twee! Je krijgt zo’n duplicatie van cellen door echt het randje op te zoeken tijdens een oefening. Door No shotgun is dit niet iets wat je moet doen, dit doe je gewoon. Je gaat vol gas een oefening in en zet door, dit komt door Redline Technologie wat is dit supplement zit.

Hyperplasia HX2

Nu de HX2, dit is niet de deling van een cel maar er wordt een zogenaamde satellietcellen gevormd die uitgroeit tot een nieuwe spiercel. In No shotgun zit een matrix die ervoor zorgt dat er NO2 wordt aangemaakt, door weer de koppeling te maken naar esters komt bijna elke stof helemaal aan in je bloed. Waardoor het resultaat aanzienlijk wordt verbeterd. De grote pomp die hieruit voort komt, zorgt dat na een goede trianing er meer scheurtjes in je spieren komen en zo meer nieuwe cellen worden aangemaakt.

Normaliter heb je deze twee werkingen van het aanmaken van nieuwe spiercellen, alleen als er bepaalde stoffen in je lichaam zitten, hormonen zorgen voor deze stoffen en NO Shotgun werkt door meer hormoonafgifte op een manier dat je deze stoffen dus meer in je lichaam hebt waardoor je ontzettend hard kan groeien!

No Shotgun MHF Stack

NO Shotgun is gemaakt door VPX sports om te gebruiken samen met NO-Synthesize. Deze supplementen werken samen het best en zijn ook gemaakt om samen ingenomen te worden. Als je een van de twee alleen neemt, heb je niet de optimale werking en dus resultaten. Het is dus aangeraden om ze samen te gebruiken. Als laatst, de twee supplementen zijn beiden koolhydraat vrij dus perfect om te gebruiken bij een koolhydraat arm dieet.

3 reviews

6/10 sterren
 1. Jacob K. op zegt:

  Superspul , een aanrader. Geeft een mega pomp in je spieren!

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Frank Span op zegt:

  Ik nam aan dat No Shotgun MHF-1 niet effectief zou zijn , maar na het testen waren de resultaten echt fantastisch . Ik koop nog vaker No Shotgun MHF-1

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering