COACH LOGIN

Thinfat - -

7/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie

Thinfat van VPX, gevuld met 100% CLA.

Wat is CLA? Nou CLA zou je kunnen vergelijken met vetloze vet. Rare tegenstellig…, lees verder hoe dit nou precies zit! Nadat er 500 verschillende wetenschappelijke studies hebben bewezen dat je afvalt wanneer je CLA neemt en het worden er steeds meer. Maar CLA zorgt voor nog meer dan alleen dat. Het zorgt daarnaast ook nog voor meer spiermassa, je minder vet opneemt in je lichaam en dat wanneer je wel je lichaamsvet opslaat je dit als energie opslaat. Kortom je maakt minder vet aan en wanneer je dit wel krijgt verbrand je ze veel sneller! Een ander effect van CLA wat we nog niet hebben benoemd en voor een andere hoek van je gezondheid is, het helpt namelijk bij de evenwichtigheid van je bloedsuikerspiegel. Hierdoor wordt je immuunsysteem goed geholpen en wordt je dus “gezonder”. Ook dit effect is wetenschappelijk onderzocht en bewezen, alles is veilig en effectief!

Waarom Thinfat?

Wat maakt Thinfat nou beter dan andere vergelijkbare producten? We leggen het hier uit!

Bij Thinfat zit het CLA vloeibare vorm, omdat het vloeibare CLa vetzuren bevat. Je hoeft dus geen pillen of tabletten meer in te slikken en het is nog steeds 100% natuurlijk. Er zitten ook geen dierlijke bestanddelen in of kunstmatige kleur/smaak/zoet stoffen. Ook al is het natuurlijk heeft het wel een aangename citroen smaak. Een van de grootste voordelen aan Thinfat is dat er CLA Triglyceride in zit, dit een stof die ervoor zorgt dat CLA 2 keer beter wordt op genomen en 2 keer sterker effect heeft. Hebben de andere dit niet dan? Nee, alleen Thinfat heeft CLA Triglyceride in het product!

Werking Thinfat

-Verwijder onnodig vet!
-2x beter dan normale CLA
-80% meer werkzame stof
-Meest krachtige CLA product verkrijgbaar
-Verbeter je lichaamssamenstelling
-Ideaal voor sporters op dieet
-Geen kunstmatige smaak, geur of kleurstof
-Geschikt voor vegetariers
-100% natuurlijke formule

Innemen Thinfat

Innemen van dit supplement kan op verschillende manieren. De keuze is aan jou! Je kan het alleen nemen door het met een eetlepel in je mond aan te brengen. Mengen met een eiwit shake of salade is natuurlijk ook perfect.

Ingredienten VPX Thinfat

8 fl oz.
Nutrition Facts
Serving Size: 7.5ml (1/2 tablespoon)
Servings Per Container: 32
Proprietary Blend CLA (Conjugated Linoleic Acid) MCT’s (Medium Chain Triglycerides) Safflower Oil Chia Oil Mixed Tocopherols

2 reviews

7/10 sterren
 1. Julian op zegt:

  Had er hoge verwachtingen van. Veel op diverse fora over gelezen en dan uiteindelijk toch gekocht. En heb er geen spijt van. Prima product van VPX. Doet wat het belooft!

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering