Zoek naar Personal Trainers & Sport Bedrijven

Op zoek naar deskundige begeleiding voor jouw gezondheid? Op deze pagina kun je gemakkelijk een coach of bedrijf vinden die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Heb je liever dat wij je helpen bij het zoeken naar een geschikte coach? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor onze personal trainer matching.

Coach naam
Plaats

Waar bent u naar op zoek

Coach type

Lessen

Expertise

Onze selectie personal trainers

Michael Waasdorp

Amsterdam
Personal Coach
Do whatever is necessary to get the job done! Krachttraining, Mylogenics, Mindset en voedingsoptimalisatie worden ingezet om jouw doel te halen!
Bekijk deze Coach

Service Team

Amsterdam
Personal Coach
Bij vragen of opmerkingen over FITsociety of over de werking van de app kun je terecht bij dit profiel van het Service Team van FITsociety. Het aanmelden bij het Service Team is geheel kostenloos.
Bekijk deze Coach

Danielle Hirschfeld

Rotterdam
Personal Coach
Transformatiecoach
Bekijk deze Coach

De Loods Nieuwegein

Nieuwegein
Personal Coach
De Loods Nieuwegein bestaat uit een team van 5 gediplomeerde trainers. Met onze privé gym van ruim 375 m2, professionele faciliteiten en een super enthousiast team vormen wij een motiverende en professionele omgeving die het beste in iedereen naar boven haalt. Wil jij échte persoonlijke aandacht ervaren, plezier hebben tijdens je trainingen en gaan voor […]
Bekijk deze Coach

Evert Dijkstra

Leeuwarden
Personal Coach
Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het coachen en begeleiden van mensen vanuit het ideaal om mensen te helpen met het vinden van een gezonde balans in hun leven. Als kind was ik een driftig mannetje. Ik kon mijn emoties moeilijk onder controle houden. Ik was snel boos, druk, kon me moeilijk concentreren […]
Bekijk deze Coach

Gerard Tanis

Elburg
Personal Coach
Na jaren turnen in mijn jeugd ben ik in aanraking gekomen met vechtsport deze hebben mijn hart gestolen. Karate en daarna kickboksen in beide heb ik wedstrijden gedaan. Daarnaast hou ik van fitnessen en buiten sporten Nu geef ik les en loop enkele keren per jaar survivalruns.
Bekijk deze Coach
1 2 3 43