Over ons

FITsociety.nl is ontstaan vanuit de gedachte dat, in een wereld van digitale communicatie, mensen over de juiste kennis en informatie dienen te beschikken wanneer het aankomt op fitness en gezondheid gerelateerde onderwerpen. FITsociety wil een bepalende rol gaan spelen in het verbeteren van de sportieve ambities van haar bezoekers, door het bieden van relevante kennis aan de juiste personen via een digitaal platform. Gekoppeld aan deze zeer breed gestelde missie, worden artikelen aangeboden die zeer uiteenlopend zijn qua onderwerpen.

FS iMac

Werkwijze

Om bezoekers te voorzien van relevante en wetenschappelijk onderbouwde artikelen schakelen we specialisten en experts in. De artikelen en onderwerpen die hieruit voortvloeien zijn geschreven vanuit deze redactionele invalshoek. Omdat we nooit alle onderwerpen vanuit onze redactie kunnen dekken bieden we op FITsociety ruimte voor bijdrages en gast artikelen van bezoekers.

FITsociety is ontstaan vanuit een samenvoeging van de websites Fitness-Weetjes.nl, GiantPT en Buildmybody.

Wij pretenderen niet alle wetenschap in pacht te hebben. Indien er uit nieuwe wetenschappelijke onderzoeken nieuwe invalshoeken worden belicht staan wij open voor feedback: the road to perfection is always under construction. Het wordt op prijs gesteld wanneer feedback positief, constructief en onderbouwd wordt geleverd.

Onafhankelijkheid

FITsociety is een onafhankelijk platform. Dat betekent dat we onze artikelen zo eerlijk en onderbouwd mogelijk publiceren. Voor het voortbestaan van FITsociety zijn wij afhankelijk van advertentie inkomsten. De producten die worden aangeboden op FITsociety zijn van diverse adverteerders en FITsociety is op geen enkele wijze verbonden aan deze producten.

Gedragsregels

FITsociety is een openbaar platform en biedt ruimte voor discussie en dialoog. Wanneer je het niet eens bent met een artikel kun je daar inhoudelijk op reageren. Reacties die onderbouwd, positief en constructief zijn worden geplaatst. FITsociety wordt door een groot publiek bezocht en andere invalshoeken kunnen leiden tot nieuwe inzichten. Op deze wijze bouwen we samen aan een gezonde community.