fbpx
Angelina Jolie Workout

Angelina Jolie Workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 3 minuten

Angelina Jolie is een Oscar-winnende actrice, die populair is geworden door haar hoofdrol in de “Lara Croft”-reeks. Off-screen, is Jolie die zich prominent inzet bij internationale goede doelen en projecten, met name die waarbij vluchtelingen betrokken zijn. Ze verschijnt vaak op veel “mooiste vrouwen”-lijsten, en ze heeft een prive leven, dat nauwlettend in de gaten gehouden wordt door de roddelpers.

Angelina Jolie Biografie

Angelina haar vader is de Oscar-winnende acteur Jon Voight en haar moeder is Marcheline Bertrand, die had gestudeerd bij Lee Strasberg. Op de leeftijd van 11, begon Angelina haar studie aan de Lee Strasberg Theatre Institute. Ze ondernam een aantal film-studies aan de Universiteit van New York en later bij de beroemde Met Theatre Group in Los Angeles. Op 16-jarige leeftijd, nam ze een carrière als model en verscheen in een aantal muziekvideo’s. Haar exotische voorkomen is vanwege haar gemengde afkomst: Slowaakse, de Frans-Canadese, Iroquois en Engels.

In de jaren 1990 verscheen Angelina Jolie in diverse filmpjes waar ze goed recensies kreeg, zoals Hackers en Foxfire. De critici waren later erg te spreken over haar sterke rol in de films True Women, George Wallace en dat leverd haar een Golden Globe Award en een Emmy nominatie op. Jolie’s faam steeg nog verder toen ze de hoofdrol speelde in de HBO-productie Gia (1998). Dit was het ware levensverhaal van supermodel Gia Carangi. Jolie’s prestaties in Gia (1998) leverden haar een Golden Globe Award en een Emmy nominatie, en bovendien won ze een SAG Award.

Angelina haar grote doorbraak was in 1999 toen ze een belangrijke rol speelde in de succesvolle speelfilm The Bone Collector (1999), waar ze acteerde naast Denzel Washington. In datzelfde jaar speelde Jolie samen met tegenspeler Winona Ryder in een verfilming van een waargebeurd verhaal, Interrupted.

Met haar nieuw verworven bekendheid, begon Jolie meer aandacht te krijgen van de pers. Talrijke aspecten van haar controversiële persoonlijke leven werden nieuws. Bij haar huwelijk met haar Hackers (1995) mede-ster Jonny Lee Miller, had ze de naam van haar echtgenoot op de achterkant van haar shirt geschilderd in haar eigen bloed. Jolie en Miller scheidden en in 2000 trouwde ze met haar Pushing Tin (1999) tegenspeler Billy Bob Thornton. Jolie was de vijfde vrouw van een man die twintig jaar ouder was dan zij. Tijdens haar huwelijk met Thornton, droegen ze elk een flacon van elkaars bloed om hun nek. Dat huwelijk liep stuk en in 2002 eindigde het in een scheiding.

In 2000 werd Jolie gevraagd om de hoofdrol te spelen in Lara Croft: Tomb Raider (2001). In eerste instantie wees ze de rol af, maar besloot later dat de veplichte sportieve lessen intrigerend waren voor de film. Lara Croft is een karakter dat kwam uit het gelijknamig videospel. Lara Croft is een vrouwelijke kruising tussen Indiana Jones en James Bond. Toen de film werd uitgebracht, waren critici onder de indruk van het uiteindelijke productie. Het publiek betaalde 275 miljoen dollar voor kaartjes om de film te zien waarin Jolie de avontuurlijke Lara Croft vertolkt.

In 2004, begon Jolie met het filmen van Mr & Mrs Smith (2005) met superster Brad Pitt. De film werd een groot succes. Er waren geruchten dat Pitt en Jolie een affaire hadden tijdens het filmen van “Smith”. Jolie stond erop ze zelf nooit zou kunnen deelnemen aan een affaire met een getrouwde man, omdat haar moeder ooit was gekwetst door overspel. Brad Pitt was toen samen met Jennifer Aniston en scheidde uiteindelijk van haar in Januari 2005.

Jolie en Pitt kondigden in het begin van 2006 dat ze in verwachting waren en Jolie bevalt van dochter Shiloh. Ze heeft ook een drie-jarige Vietnamese jongetje Pax genaamd.

Angelina Jolie Workout

Als je kijkt naar Angelina Jolie dan zie je een supermodel, met een gebeeldhouwde gestalte geschikt voor de catwalk en films zoals Tomb Raider. Er is geen twijfel mogelijk dat ze beschikt over een afgetraind lichaam met een laag vetpercentage.

Dus als je echt op de vrouw van Brad Pitt wilt lijken ga dan niet alleen letten op de overtollige pondjes, maar begin ook te werken aan een betere spierontwikkeling.

Angelina Jolie heeft slanke benen zonder dikke spieren en sierlijke armen en schouders. Dus je zal iets aan je bovenlichaam fitness moeten doen om ditzelfde resultaat te bereiken. Voor het trainen van je benen is je lichaamsvoldoende voldoende. Omdat je niet wilt dat je spieren extreem gaan groeien is het trainen met gewichten overbodig. Probeer je te focussen op de lunges en de squats. Wil je dit toch doen met gewichten, gebruik dan de lichte gewichten.

Om het bovenlichaam te shapen concentreren we ons weer op oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Push ups zijn fantastisch om je borst en schouders en armen te ontwikkelen. Wanneer je met gewichten wilt trainen probeer dan de shoulder press met lichte gewichten.

Naast het trainen doet Angelina Jolie veel aan Yoga. Yoga helpt haar om haar spieren soepel te houden en lenig. Daarnaast helpt yoga om haar te ontspannen en te relaxen.

Angelina Jolie Dieet

Als je kijkt naar de bouw van Angelina Jolie dan zie je dat haar slanke figuur een combinatie is van ontwikkelde spieren en een laag vetpercentage. Om dat te bereiken volgt ze een aantal richtlijnen in haar dieet:

  • Ze heeft een hoog proteine inname
  • Ze eet geen rood vlees
  • Ze heeft geen suiker in haar dieet
  • Ze drinkt veel water
  • Ze eet veel vers fruit
  • Ze eet veel groenten
girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Fit worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen