fbpx
Candice Swanepoel workout

Candice Swanepoel workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten

Candice Swanepoel (geboren 20 oktober 1988) is een Zuid-Afrikaanse model het best bekend voor haar werk als Victoria’s Secret Angel.

Candice Swanepoel
Candice Swanepoel is sinds 2010, Victoria’s Secret Angel

Candice Swanepoel Biografie

Candice Swanepoel is geboren in Mooi River, provincie KwaZulu-Natal, en werd gespot door een modellenscout op een Durban vlooienmarkt op de leeftijd van 15. Op de leeftijd van 16, verdiende Swanepoel € 5.000 voor een dag werken. Swanepoel staat onder meer op covers van Vogue, Elle, GQ, Harper’s Bazaar en Ocean Drive en advertenties voor Nike, Diesel, Guess, Tommy Hilfiger, Tom Ford, en Versace.

Swanepoel heeft de catwalk gelopen voor Tommy Hilfiger, Dolce en Gabbana, Fendi, Chanel, Betsey Johnson, Diane von Fürstenberg, Givenchy, Jean Paul Gaultier, en tal van andere ontwerpers, alsmede voor Victoria’s Secret in 2007, 2008, 2009 , 2010 en 2011.

Naast het verschijnen in commercials van het lingerie merk, was ze een model in de 2010 “SWIM” catalogus, samen met Lindsay Ellingson, Rosie Huntington-Whiteley, en Erin Heatherton. In 2010, werd ze Victoria’s Secret Angel. Swanepoel was model voor de Kardashians 2010 bikini lijn. Candice Swanepoel werd verkozen tot nummer 61 in de jaarlijkse FHM 100 Sexiest Magazine’s Women in de wereld poll en is op de cover van Vogue Italia geweest.

Swanepoel maakte haar debuut op nummer 10 op de Forbes ‘The World’s Top-Earning lijst Modellen’, met een geschat inkomen van $ 3 miljoen tussen 2010 en 2011.

Fitnesschema Candice Swanepoel

Candice Swanepoel is opgegroeid op een zuivel boerderij en heeft dat is te merken aan haar dieet. Ze eet veel proteine en drinkt veel melk. Dit zorg ervoor dat ze altijd genoeg bouwstoffen binnen krijgt om haar lichaam te voorzien van de juiste sstoffen. Daarnaast doet ze aan krachttraining om haar lichaam in shape te houden met een focus op haar buikspieren. Haar personal trainer, Justin Geband, helpt haar om elk jaar weer fantastisch uit te zien op de catwalk.

Veel van de oefeningen die Candice doet is met behulp van de weerstandsband. Ze heeft een drukke agenda en kan niet altijd tijd maken om in een sportschool te trainen, dus is de weerstandsband een ideale oplossing voor haar. Deze kan ze overal mee naartoe nemen en haar oefeningen blijven doen.

Daarnaast doet ze veel squats en lunges met lichte gewichten. Dit kun je in feite ook goed doen zonder gewicht omdat je eigen lichaamsgewicht hier voldoende voor is. Doordat ze met krachttraining meer spieren ontwikkelt, lijkt ze ook een stuk slanker, zegt ze zelf.

girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Fit worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen