fbpx
Rosie Huntington-Whiteley workout

Rosie Huntington-Whiteley workout

Geschreven door Redactie FITsociety
Geschatte leestijd: 2 minuten
Rosie Huntington-Whiteley
In juni 2011 werd Rosie door het Amerikaanse magazine Maxim uitgeroepen tot “World’s most beautiful woman”

Rosie Huntington-Whiteley (Plymouth, 18 april 1987) is een Engels model en actrice. Huntington-Whiteley werd geboren in Freedom Fields Ziekenhuis in Plymouth als dochter van Fiona en Charles Huntington-Whiteley. Zij heeft twee jongere broertjes, Toby en Florence.

Rosie Huntington-Whiteley Biografie

Huntington-Whiteley groeide op in Tavistoch, dat in het zuidwesten van Engeland ligt. In 2003, toen ze studeerde, werd ze ontdekt door Profile Model Management. Hoewel ze vanaf dat moment een loopbaan als model kreeg, is dit nooit haar eerste keuze geweest. In eerste instantie was ze namelijk aan het studeren om achter de schermen in de modewereld te kunnen werken.

Sinds 2006 is Rosie één van de Victoria’s Secret modellen. Verder deed ze ook modellenwerk onder meer voor Bloomingdale’s, DKNY, Shiatzy Chen, French Connection, Pepe Jeans en Ralph Lauren. In 2009 won ze op de Elle Style Awards de titel van “Model of the Year” . Ze staat ook in de 2010-editie van de Pirelli-kalender.

In mei 2010 werd bekend dat ze de vrouwelijke hoofdrol in Transformers 3 zou vertolken, een rol die eerder door Megan Fox vertolkt werd.

In juni 2011 werd Rosie door het Amerikaanse magazine Maxim uitgeroepen tot “World’s most beautiful woman”.

Trainingsschema Rosie Huntington-Whiteley

Om in shape te komen voor de rol in de film Transformers 3 heeft Rosie Huntington-Whiteley niet voldoende gehad aan alleen haar goede genen. Met een fitness instructrice als haar moeder, leerde Rosie al op jonge leeftijd het belang van een uitgebalanceerd voedingspatroon en beweging. Ze is niet verlegen om te trainen en ze is bereid om zich in te zetten om haar doelen te bereiken.

Naast dit alles had ze niet de hulp ingeschakeld van 1, maar 3 personal trainers. Ze reist veel dus dat betekent dat ze in New York, Los Angeles en in Londen haar eigen personal trainer heeft. Dit is wat ze deed voor haar rol in Transformers 3, Dark of the Moon:

Veel water drinken
Water is ongelooflijk belangrijk, niet alleen voor een gezonde huid, maar het verminderd ook je honger. Ze drinkt ongeveer 2,2 liter per dag en haar favoriete merk water is: Fiji.

Gezond eten
Iedereen kent de gezegde: je bent wat je eet. Dus waarom niet gezond eten om gezond te zijn? Gezond eten betekent niet jezelf uithongeren, maar in plaats daarvan schone en natuurlijke voeding tot je nemen. Dus let niet alleen op hoeveel je eet, maar ook op wat je eet. En blijf weg van de dieetpillen.

In beweging blijven
Ondanks Rosie haar drukke agenda is ze toch minstens 3 keer in de week in de sportschool te vinden, samen met 1 van haar personal trainers. Slank worden is 1 ding maar het onderhouden en slank blijven is een 2de.

Video Rosie Huntington Whiteley

girl-2

Ben je op zoek naar een Coach of Personal Trainer?

  • Gratis matchingservice
  • Afgestemd op Jouw Unieke Behoeften
  • Expert coaches beschikbaar
Zoek voor mij een Coach
girl

Personal Trainer? Bekijk de Alles-in-één trainings- en voedingssoftware!

Geheel vernieuwde versie met alles wat je nodig hebt om je personal training nog persoonlijker te maken en je business te automatiseren.
Vanaf het voorjaar van 2024 beschikbaar voor iedereen, meld je aan voor een speciale lanceringskorting.

Aanmelden lanceringskorting
  • Fit worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen